Primer pla de Tamara Falcó.

Tamara Falcó descobreix que no tornarà i tem el pitjor: «Absoluta distància»

Tamara s'ha quedat estupefacta en saber què ha passat

Tamara Falcó s'ha passat l'estiu entre recessos espirituals allunyats del seu xicot i a la vegada preocupada per la seva intervenció imminent. Durant aquest temps, però, s'ha assabentat d'una notícia que l'ha sorprès. Ens estem referint al casament de la vídua del seu pare, Esther Doña, amb Santiago Pedraz.

Tot i això, si una informació l'ha deixat més perplexa encara és la de la separació i la cancel·lació d'aquest enllaç dies després. Està estupefacta en descobrir que no hi ha marxa enrere a la parella i que la que va ser la seva madrastra sembla haver 'jugat' amb la situació.

Tamara Falcó descobreix la inesperada ruptura

Tamara Falcó va topar, fa uns dies, amb l'exclusiva a ¡Hola! de la que va ser la darrera dona del seu pare. Així, després d'un any de relació amb el seu xicot, anunciava que tornava a casar-se. En concret, va informar que el casament tindria lloc l'any que ve a Madrid.

En aquesta entrevista, va revelar que Santiago li havia demanat matrimoni de manera emotiva. Sí, el va sorprendre «amb una carta molt romàntica en què expressava els seus sentiments cap a mi i amb un anell preciós que, com diu ell, va a joc amb els meus ulls».

A tothom li va agafar per sorpresa aquest enllaç, però encara més la situació que s'ha viscut dies després del seu anunci. S'ha sabut que la parella ha trencat i que aquesta separació, decidida per ell, no té marxa enrere.

Pel que sembla, la publicació de l'esmentada entrevista va deixar bocabadat Pedraz, que ràpidament es va posar en contacte amb la revista. I és que no entenia que aquesta veiés la llum quan ja feia uns dies que havien deixat la relació. I més quan havia demanat de forma directa i clara a la seva ex que informés del que havia passat la revista.

Primer pla de Tamara Falcó
Tamara Falcó és conscient que la vídua dels eu pare ha tornat a generar controvèrsia | GTRES

 

Tamara Falcó veu com la veritat és descoberta

La filla d'Isabel Preysler ha comprovat que s'ha generat un enrenou enorme amb la situació que ha propiciat la vídua de Carlos Falcó. Tant la pròpia revista com ella mateixa i, fins i tot, el seu exxicot han decidit parlar i donar la seva versió dels fets.

¡Hola! ha explicat que la citada entrevista va ser conclosa dues setmanes abans que es publiqués. A més, ha revelat que la revista li va informar dos dies abans que veiés la llum que aniria a la portada. I la protagonista, en cap moment no li va explicar que els plans de casament s'havien cancel·lat.

▶️ Vídeo del dia

De la mateixa manera, ha explicat que, tan aviat com es va publicar el 24 d'agost, va ser Pedraz qui es va posar en contacte amb el mitjà. Ho va fer per indicar: «Vaig trencar la relació el passat 12 d'agost». Visiblement molest va indicar que estava sorprès pel que havia passat i que des de la seva decisió havia mantingut «absoluta distància» amb la seva ja ex.

Però, això no és tot, ja que va voler explicar per què havia optat per trencar amb la noia. Exactament, va dir: «Hi ha línies vermelles que no es poden traspassar i Esther les va passar. Per això em vaig plantar i vaig trencar amb ella». A això, va afegir: «No tornaré amb ella i no vull parlar amb ella».

Santiago Pedraz
Tamara Falcó ha vist com Santiago Pedraz donava la seva versió sobre el que ha passat i nega que tingui intencions de tornar amb la model | EUROPA PRESS

 

Tamara Falcó escolta la versió de la model

Pedraz, que no va negociar ni va cobrar res per l'entrevista, va ser molt contundent davant de la situació i la revista va voler parlar després amb la model. Li va voler demanar explicacions per no haver-li comunicat la ruptura. I el que va fer va ser dir: «Quedeu-vos tranquils que, d'aquí a uns dies, s'arreglarà i estarem tan bé com sempre».

Això sí, dies després, va admetre que el que havia estat la seva parella li havia enviat el 20 d'agost un WhatsApp «dient-me que la relació s'havia acabat». Fins i tot, va indicar que si no va dir res va ser perquè «es pensava  que seria un rampell i que li passaria d'aquí a uns dies».

Primer pla d'Esther Doña
Tamara Falcó és conscient que la seva última madrastra ha tingut un comportament molt controvertit | GTRES

Segons el que va passar, la que va ser família de Tamara Falcó estava equivocada, perquè la seva parella té clar que no hi ha marxa enrere. Per si no n'hi hagués prou, ningú sap com prendre's el seu comportament i 'engany' a la revista de la premsa del cor.

Ara hi circulen molts rumors. Uns diuen que no va dir res per 'pressionar-lo' a ell i que es replantegés la ruptura. Altres, que ho va fer per interès mediàtic i econòmic. Sigui com sigui, ella és l'única que sap el perquè del seu comportament. El que és innegable és que amb aquest ha generat una gran polèmica.