Primer pla de Carlos Lozano

Luna, la filla de Carlos Lozano, parla més del compte sobre la xicota del seu pare

Carlos Lozano ha tingut una cita inesperada

La filla de Carlos Lozano acaba d'assabentar-se de la nova cita que el seu pare ha tingut amb una de les dones de la seva vida. I és que tot indica que el presentador acaba de posar punt final a un dels seus fronts oberts.

Després de diversos anys sense donar senyals de vida, el comunicador ha tornat a les nostres vides de la mà de Sálvame. Durant aquest estiu, el pare de Luna ha estat viatjant per tota la costa espanyola a la recerca de l'opinió del públic.

Captura de Carlos Lozano a 'Sálvame'.
Carlos Lozano reapareix a les nostres vides amb l'espai de 'Sálvame': 'La ruta de la sandía' | Mediaset

Però, després de dur a terme la seva tasca, Carlos Lozano s'ha convertit en una part fonamental dins del programa. Tant és així que va ser ell mateix qui es va encarregar d'anunciar la participació de Mónica Hoyos al nou reality de la cadena, Pesadilla en el Paraíso.

I és que, després d'una llarga temporada apartada del focus mediàtic, aquest grup audiovisual ha aconseguit el que semblava impossible.

«És una dona explosiva per dins, per fora, i amb mal caràcter quan s'aixeca als matins», va dir fent broma el presentador durant l'emissió de Sálvame Sandía.

D'aquí a pocs dies, la model peruana tindrà l'oportunitat de compartir aquesta experiència amb altres de les grans cares de Mediaset España com Pipi Estrada, Omar Sánchez, Gloria Camila, Víctor Janeiro o Steisy, entre d'altres.

Imatge de Carlos Lozano vestit amb camisa i americana blava durant una aparició a Sálvame
Carlos Lozano s'assabenta de tot el que s'ha sabut aquests dies | Telecinco

«Intentaré guanyar, que ja em toca. No estic gens preparada. No tinc ni idea de com es porta el tema de les granges. He viscut en un poble i no tinc ni idea de res, però aprendré. Vaig amb moltes ganes», va assegurar Mónica durant la seva connexió amb el programa.

Ara, i a l'espera que comenci aquesta nova aventura televisiva, Carlos Lozano acaba d'assabentar-se de les últimes informacions que han sortit a la llum en relació amb la seva vida personal.

Carlos Lozano ha estat enxampat amb una dona

La filla de Carlos Lozano no pot estar més contenta després de conèixer les darreres notícies del seu pare. I és que el presentador de televisió ha estat vist amb una dona molt coneguda.

Després de trencar la seva relació el 2007, la relació entre Mónica Hoyos i el comunicador ha passat per diversos alts i baixos. I tot i que hi ha hagut més etapes dolentes que bones, sembla que ara les aigües s'han calmat.

I és que, gràcies a la filla que tenen en comú, aquests dos personatges televisius han aconseguit mantenir una relació molt cordial. De fet, Carlos Lozano va ser una de les primeres persones que es va assabentar de la participació de la peruana al nou reality de Telecinco.

Mónica Hoyos
Carlos Lozano ajuda Mónica Hoyos amb la seva participació a 'Pesadilla en el Paraíso' | GTRES

Ara, segons ha pogut saber el portal de notícies Informalia , el cap de setmana passat, tots dos van tenir una cita molt especial. Just abans de marxar cap a Cadis per començar la seva aventura a Pesadilla en el Paraíso, Mónica Hoyos va decidir convidar el seu ex a sopar a casa seva.

Segons un confident a què El Economista ha tingut accés, aquest sopar va servir per a molt més que per a arreglar els problemes que hi havia entre ells. Tots dos van aprofitar l'ocasió per pactar l'estratègia que l'ex de Carlos Lozano hauria de fer dins del concurs.

Durant aquesta trobada, la model i el presentador van parlar de totes les coses que la mare de Luna hauria de fer dins del reality i del paper que el presentador de Sálvame adoptaria des del plató de Telecinco.

I és que, ara com ara, Carlos Lozano té una posició força privilegiada dins d'aquest format de La fábrica de la tele, cosa que aprofitarà per llançar missatges a favor de la seva ex.

▶️ Vídeo del dia