Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Anabel Pantoja

Anabel Pantoja adverteix a Omar que ja en té un altre després de la dolorosa ruptura

Anabel Pantoja sap que ja en té un altre

Omar Sánchez no ha dubtat a confirmar els rumors de ruptura amb Raquel Lozano. L'ex d'Anabel Pantoja, està a punt de posar rumb a Pesadilla en el paraíso, el nou reality de Telecinco. Allí podrà deixar de banda totes les polèmiques que li han perseguit els últims mesos.

«Entro sense cap compromís. A Raquel, l'estimo molt, s'ha portat amb mi d'allò més bé, però ara mateix hi ha un parèntesi perquè no se sap què passarà a dins o què passarà fora». Amb aquestes paraules, Omar confirmava el final de la relació amb l'exconcursant de Gran Hermano.

Omar Sánchez solter de nou

Després del gran escàndol que va suposar el divorci d'Anabel Pantoja i Omar, pocs mesos després de contraure matrimoni, semblava que aquest havia trobat estabilitat al costat de Raquel Lozano. Tanmateix, segons les darreres declaracions d'Omar, tot apunta que la història s'ha tornat a repetir.

L'ex d'Anabel Pantoja afronta la seva participació en el reality de Pesadilla en el paraíso, de forma tranquil·la i serena: «Entro per gaudir, per donar-ho tot, per conèixer la gent, per treballar i per riure, que és el més important», responia el surfista al programa Ya es mediodía.

Foto d'Omar Sánchez i Raquel Lozano
Raquel Lozano i Omar Sánchez confirmen la separació. | Europa Press

Tot i això, Omar no deixa la porta totalment tancada a una reconciliació amb Raquel. L'ex d'Anabel, responia davant d'una possible reconciliació: «Ja a la tornada es veurà què passa», així deixava entreveure que hi havia la possibilitat que tornessin a estar junts, un cop finalitzi el concurs. Molts han assenyalat que es tracta d'una estratègia per tenir així un protagonisme més gran fora del programa.

Tanmateix, tot apunta que el veritable motiu de la separació podria ser-ne més greu. Fa només uns dies, una persona molt propera a Omar declarava a Sálvame que Raquel hauria estat filtrant informacions sobre personatges famosos als mitjans de comunicació. I entre aquests personatges, es trobaria el mateix Omar Sánchez. Pel que sembla, Raquel havia aprofitat els dies a Eivissa amb ell per tenir contacte amb un paparazzi i filtrar-li informació.

«És la forma que tenia de guanyar-se la vida i que sembla que ho segueix fent actualment: filtrar informació de famosos, paparazzis, per sortir a la televisió. Fins i tot, el viatge que ha tingut amb Omar i la seva nova relació sembla que ho ha estat filtrant», així ho relatava aquesta font, de l'entorn d'Omar Sánchez.

Aquesta mateixa persona, afirmava que va ser Anabel Pantoja qui va advertir Omar d'allò que estava fent Raquel: «Omar es va enfadar prou, fins al punt d'haver-ho deixat amb Raquel i s'ha enfadat amb Anabel per haver estat buscant aquesta informació. Al final, no es veuran abans d'entrar en Pesadilla en el paraíso», comentava la font al programa Sálvame.

Tanmateix, Raquel Lozano sembla que ja ha aconseguit trobar-li un substitut a Omar. Recentment, ha estat vista en actitud molt afectuosa amb un jove a les platges de Tarifa. Potser aquesta és la nova il·lusió de l'extremenya, que l'ajudarà a superar la ruptura amb Omar.

Anabel Pantoja continua la història d'amor amb Yulen

D'altra banda, Anabel Pantoja segueix en un núvol d'amor amb Yulen. Porten tot l'estiu visitant destins d'allò més exòtics, com ara Egipte, o més recentment, gaudint de les aigües cristal·lines de Mallorca. Encara que en un primer moment van dir que passarien l'estiu separats, res més lluny de la realitat. La parella no se separa ni un minut i no dubten a mostrar el seu amor a través de les xarxes socials.