Primer pla de Makoke.

Makoke sap que les pastilles no funcionen i que la malaltia continuarà sent dolorosa

Makoke s'adona que no es podrà curar definitivament d'aquesta malaltia

Fa anys que forma part de la televisió, però, des de fa un temps, l'opinió pública s'ha preocupat per Makoke. El seu treball a Viva la vida va acabar i, ara, es desconeix quin serà el seu pròxim projecte laboral.

Això la té angoixada, però ho està encara més per la malaltia. Pel que sembla, Makoke està molt preocupada perquè, tot i haver tingut més d'una topada amb ell, no s'esperava aquest revés. Les pastilles i els dolors estan guanyant la batalla a un dels seus enemics més grans i ella, malgrat tot, està molt amoïnada.

Makoke no vol que li passi res

La presència de Makoke a la televisió no té res a veure amb la de fa anys. La col·laboradora va ocupar durant setmanes les portades de les revistes per culpa de la seva relació tempestuosa amb Kiko Matamoros. Més de 20 anys de relació que es resumien en renyines i baralles contínues.

Va ser tan gran la pressió, que la parella va prendre la decisió d'anunciar la seva separació a través d'una portada, la qual els va proporcionar un bon pessic de diners i va ser molt criticada. Va ser l'inici d'una batalla campal entre tots dos que no va acabar bé. 

Makoke a Viva la vida
Makoke està preocupada pel seu futur en marxar de 'Viva la vida'. | FÓRMULATV

Makoke no només va haver d'enfrontar-se al seu exmarit i company de vida durant anys, sinó que els fills d'ell també la van atacar: una quantitat de fronts oberts que van provocar l'enfonsament de Makoke durant diverses setmanes. No obstant això, l'excol·laboradora de Telecinco, va saber aixecar-se'n. Li va donar una oportunitat a l'amor i, encara que ara està soltera, es va enamorar.

Tot i això, malgrat que ella ja ha passat pàgina, no pot evitar preocupar-se pels fills de Kiko Matamoros. Encara que no tenen bona relació, Makoke sent una gran preocupació per Diego Matamoros. La malaltia que pateix està guanyant-li la batalla, ja que no pot ni tan sols aixecar-se del llit.

Les pastilles no curen el dolor

Makoke, igual que la resta de l'opinió pública, s'ha adonat que Diego no ho està passant gens bé. Ha estat la xicota d'aquest, Marta Riumbau, qui ho ha fet públic a través de les xarxes socials. La jove, amb qui manté una relació sentimental des de fa gairebé un any, sap de primera mà com de malament ho passa.

Captura foto dels stories de Diego Matamoros.
Makoke està atenta a les històries d'Instagram de Diego. | CatalunyaDiari

«De moment, viu amb dolor cada dia, però de vegades és massa i li impedeix fer coses», explicava la influencer. Segons ella, tot i que Diego mostra la seva millor cara a les xarxes, hi ha dies que no es pot aixecar del llit.

Aquestes declaracions s'han viralitzat, però no és la primera vegada que se'n parla. Diego, després de patir un fort atac a casa, ho va explicar als seus seguidors. «És per un tema congènit i degeneratiu que tinc, relacionat amb hèrnies discals i amb la medul·la. Em van començar a fallar les cames i vaig caure quan estava sol a casa», va explicar.

Marta, acostumada a explicar-ho tot a les xarxes, no va ser conscient de l'enrenou causat. Als vídeos que va penjar, es veia un Diego cansat i estirat al sofà, lluitant contra el dolor. El jove va rebre, durant tot el dia, l'afecte de la seva xicota, que li va portar a casa els seus dolços preferits. Ella no seria l'única a acudir amb un regal demostrant l'afecte que té. A les xarxes, han estat molts els missatges que el gran enemic de Makoke ha rebut. Molts ànims, Diego!

▶️ Vídeo del dia