Primer pla d'Anabel Pantoja.

Anabel Pantoja confessa com està després d'assumir què li passa al seu primer bebè

Anabel Pantoja continua sense revelar quins noms hi té al cap

Anabel Pantoja, fent gala de la sinceritat que la caracteritza, ha compartit a les seves xarxes socials una imatge una mica inquietant. La seva vida està canviant massa i ha admès que sent por, que no sap com comportar-se els pròxims mesos. Des que va anunciar que volia ser mare, tots els mitjans n'estan pendents i qualsevol dels seus moviments es converteix en notícia.

Anabel Pantoja ha rebut moltes crítiques perquè ha estat molt de temps amb el seu exmarit i amb ell no va voler tenir fills. Sempre ha admès que no estava preparada per fer el pas perquè els nens generen responsabilitats que ella no pot assumir. Tot i això, des que està amb Yulen Pereira vol tenir un bebè «amb accent andalús», almenys això és el que explica el seu entorn.

Anabel s'ha adonat que, tant el seu fill com a ella, tenen un problema impossible de solucionar: estaran en boca de tothom. Està acostumada a desmentir certs rumors i té força per defensar-se dels seus rivals, però a la guerra no tot s'hi val. Ha passat alguna cosa, no ha explicat ben bé què és, i el seu estat d'ànim no és el millor.

Foto d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira.
Anabel Pantoja està decidida per fer el pas final. | Telecinco

«Avui no ha estat la meva millor nit i la gent que visqui a Arguineguín, Canàries, sap perfectament per què ho dic. Estava segura d'enfrontar-me a les pors i a la nova etapa, però no és fàcil. He de reconèixer que la por s'apodera de mi i m'impedeix que pugi esglaons, aquesta nit vaig aconseguir pujar-ne un», escriu a Instagram.

Anabel no ha donat gaires detalls, però les xarxes hi han especulat i hi circulen un parell de teories. La més estesa és que s'ha adonat que no necessita Yulen Pereira per superar cap obstacle. Això afecta de manera directa el seu primer fill, potser tardarà en néixer més temps del que estava previst.

Anabel Pantoja pren una decisió que marcarà la seva vida

Anabel reconeix que ha tingut una vida molt desordenada, per això ha pres decisions importants en un espai curt de temps. Allò que ha cridat més l'atenció és que ha decidit viure a les Canàries, tot i que ha començat una nova relació sentimental. Estima Yulen, però se sent molt còmoda a l'illa i no està disposada a fer cap altra mudança.

Pantoja es pot permetre certs capricis i a Sálvame asseguren que «viurà entre les Canàries i Madrid». Tindrà dos habitatges perquè no està disposada a renunciar al seu nou xicot, així que també vol tenir un domicili a prop seu. La parella està en boca de tots, però de moment ningú no pot assenyalar-los ni acusar-los d'haver comès cap error.

Anabel Pantoja
Anabel Pantoja ha reconegut que té moltes pors. | Instagram

La col·laboradora va admetre que Yulen li donava forces per fer alguna cosa que sempre li havia generat moltes pors: ser mare. El programa Socialité va parlar amb un testimoni que va assegurar que el bebè arribaria en un termini màxim de dos anys. Tot i això, la criatura segueix sense nom i no s'ha tornat a saber res del tema, cosa que ha fet saltar totes les alarmes.

Anabel Pantoja està preocupada per la seva edat

Anabel té 36 anys i pensa que «les trompes de Fal·lopi caduquen», així que vol ser mare com més aviat millor i començar una nova etapa. Quan estava concursant a Supervivientes 2022, va fer partícip al seu xicot d'aquesta decisió i ell no li va posar gaire atenció. L'esportista és més jove i no pensa en tenir descendència, creu que és un assumpte que ha d'esperar un temps.

Pantoja compta amb el suport dels seus éssers estimats, que comprenen que s'hagi desenamorat d'Omar Sánchez. El canari s'ha passejat per diversos platós insinuant que se sent enganyat, tot i que no l'ha atacada directament. Belén Esteban, íntima amiga de la influencer, creu que Omar està exagerant perquè la seva exdona «no ha matat Manolete».

▶️ Vídeo del dia