IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La notícia que enfonsarà del tot Rocío Flores quan torni de 'Supervivientes'

La concursant de 'Supervivientes' està completament aïllada a la guerra que hi ha a Espanya

Imatge d'arxiu de Rocío Flores
Rocío Flores patirà molt quan torni a Espanya | Telecinco

Entre juliol de 2012 i abril de l'any següent, Antonio David Flores va viure un malson a casa seva, que avui dia encara segueix. La seva filla, Rocío Flores va agredir a la seva actual exdona, Rocío Carrasco i la van condemnar per maltractament, segons afirma 'Vanitatis'. Tot seguit, durant sis mesos, Rocío Flores va estar sota vigilància i com a resultat de tot aquest procés judicial, els dos fills del matrimoni Flores-Carrasco van acabar vivint en la mateixa casa.

El procés judicial de Rocío Flores

Després d'un temps, Antonio David va sol·licitar davant el Jutjat de Primera Instància número tres de Alcobendas, una pensió de manutenció on demanava una quantitat molt elevada per cadascun dels seus dos fills, segons recull en exclusiva 'Vanitatis'.

El tema es va desviar al Jutjat de Violència sobre la Dona número 1 d'Alcobendas, ja que Rociíto encara tenia un procediment judicial obert sobre el maltractament contra el seu exmarit i es va finalitzar amb un sobreseïment provisional.

Jutjat de Violència sobre la Dona n.1 de Alcobendas

«En el present procediment ha quedat acreditat que Rocío Flores va ser condemnada pel Jutjat de Menors n.4 de Madrid, sentència 44/2013 de 4 de març de 2013, com a autora responsable d'un delicte de maltractament habitual […] Sentència ratificada per l'Audiència Provincial de Madrid. Per això entenc que Rocío filla ha comès falta de les quals donen lloc a desheretament […], per la qual cosa cal entendre per extingida l'obligació de pagament». Extracte del 25 de gener 2018

Sense herència de Rocío Jurado pels seus antecedents

Les declaracions de la magistrada van ser en tots dos sentits. D'una banda, es negava al fet que Rocío Flores tingués dret a qualsevol pensió de manutenció, que va ser el que va demanar el seu pare en el procés judicial, i d'altra banda perquè plantejava la possibilitat que la concursant de 'Superviventes' es quedés sense herència a causa dels seus antecedents delictius.

La fortuna de Carrasco és molt gran, ja que és l'hereva universal de la fortuna de la cantant Rocío Jurado. De tots aquests diners, és molt possible que Rocío Flores no rebi ni un sol euro.

Rocío Flores va ser acusada de maltractament habitual

Després de l'exposició de tots aquests requisits, Rocío Flores compleix amb els necessaris per a quedar-se fora del repartiment de l'herència dels seus pares. La jove càrrega a la seva esquena, un maltractament habitual, maltractament, injúries i calúmnies contra la seva mare, Rocío Carrasco.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

El Tribunal Suprem, en la passada sentència el 13 de maig de l'any 2019, va interpretar l'article 853.2 del Codi Civil on s'apunta com a causa suficient per a desheretar als descendents l'«haver-li maltractat d'obra o injuriat greument de paraula», entenent d'aquesta declaració que el maltractament psicològic entra dins del dictat. Per tant, Rocío Flores podria quedar-se fora de l'herència.

Donada la jurisprudència, l'actual concursant del 'reality' ho tindrà difícil, ja que un terç de l'herència global de la seva mare, podria estar destinada al fill d'aquesta, David. Sempre que, aquest no hagi caigut en algun dels supòsits anteriors.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari