Rocío Flores i Antonio David Flores passejant pel carrer

Rocío Flores deixa Andalusia i fa un moviment inesperat

La jove fa uns dies que va marxar de Màlaga

Sense cap dubte, una de les grans protagonistes de la premsa del cor en les últimes setmanes és Rocío Flores. Els periodistes continuen buscant en cada moment qualsevol reacció de la jove per veure com es troba després de l'emissió dels primers capítols de la sèrie-documental de la seva mare, Rocío Carrasco, 'Rocío, contar la verdad per seguir viva'. I, la veritat, és que qualsevol moviment que faci és seguit amb lupa.

Si no, només cal veure la gran expectació que va crear un dels gestos que ha fet en els últims dies, ja que el cap de setmana passat va abandonar Màlaga en AVE per viatjar a Madrid, acompanyada per algú molt significatiu. Ni més ni menys que la parella del seu pare, Olga Moreno. Rocío no dubtava a acompanyar-la fins a la capital i donar-li allà el seu últim adeu abans que en les pròximes viatgés a Hondures com una de les concursants de la pròxima edició de 'Supervivientes'.

Però és que no va ser només això el fet d'anar a Madrid sinó que, per motius que no han pogut ser confirmats, les dues van mantenir una cita amb els advocats d'Olga Moreno, generant rumors sobre si potser estigués preparant alguna acció legal contra la seva mare. Però, d'aquesta trobada i del comiat de qui es considera la seva segona mare, han passat diversos dies, de manera que molts s'han fet una pregunta: Per què continua avui dia Rocío Flores a Madrid i no ha tornat a Andalusia?

Els plans de Rocío Flores a Madrid

L'últim que se sabia fins avui és que aquests dies els està passant al costat de la seva tia Gloria Camila, a la casa que té la jove a Madrid. I és que el que busca, sense dubte, Rocío Flores és desconnectar una mica, possiblement després d'uns dies molt durs i, per això, no hi ha ningú millor que fer-ho amb la persona que és una de les seves millors amigues, a més d'un dels seus familiars més estimats.

Les dues han mostrat en les seves xarxes socials com passen aquests dies de relaxament a la casa de la filla de José Ortega Cano, però, això no és l'únic al qual està dedicant el temps que està passant a Madrid perquè també ha pogut atendre diversos compromisos professionals que ha tingut a la capital.

Tot i la tempesta generada per les declaracions de la seva mare, Rocío Flores intenta fer vida normal i, per això, no ha dubtat a visitar un centre de bellesa aquest dimecres al matí on sol fer promoció a través de les seves xarxes socials.

La jove, amb un gran nombre de seguidors, és cada vegada més reclamada per diferents marques que utilitzen la seva imatge i la seva popularitat, i aquesta ho aprofita per tenir uns ingressos que no li van gens malament per no dependre de ningú. A més d'aquesta visita, també se la podia veure gravant un altre anunci, demostrant que la seva faceta professional va vent en popa.

Un retrobament, però no amb qui es podria esperar

Encara que clar, la gran pregunta que sorgeix amb el seu viatge a Madrid és si s'atrevirà a fer el pas que molts estan esperant: visitar la seva mare. De moment, tret que s'hagi fet de forma totalment discreta, no hi ha notícies que mare i filla s'hagin retrobat.

Per tant, a l'espera de saber quants dies més estarà Rocío a la capital, el que sí que sabem és que sí que farà una visita a una altra de les persones del seu entorn familiar. En concret, Rosa Benito explicava a 'Ya es mediodía' que la jove té pensat anar a veure José Ortega Cano durant aquests dies.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.