Les parelles de 'La isla de las tentaciones 3' a la platja durant el primer dia de concurs

Baralla de galls: Dos concursants de 'La Isla', a punt d'arribar a les mans

Nagore Robes ha hagut d'intervenir per a frenar la baralla en ple directe

A pesar que l'última edició de 'La isla de las tentaciones' ja la podríem considerar part del passat, sembla que encara queden cendres que es poden convertir en foc, un foc que pot causar una foguera i que pot posar els sentiments a flor de pell, arribant fins i tot a generar situacions molt complexes i que fins i tot, poden causar un cert rebuig en televisió. En el debat final d'aquesta nit, hem pogut veure com alguns dels concursants han tornat a veure's per a rendir comptes i ho han fet de molt males maneres.

Sense cap dubte la trama amb més ganxo d'aquesta edició ha estat la que gira entorn de Marina i el temptador Lobo, una trama que compta amb personatges secundaris i que acaben de posar la salsa a aquesta bonica història d'amor sorgida en el programa i que pel que sembla, ja forma també part del passat. Els protagonistes secundaris no són uns altres que Manuel, l'ex-xicot de Lucía, i aquesta mateixa. La vinculació d'aquests no és una altra que un presumpte romanç que hauria mantingut Isaac amb Lucía, mentre estava sortint amb Marina.

Això s'ha carregat per complet l'idil·li entre Isaac i Marina i ha causat un gran enrenou amb Manuel, que s'entesta a deixar malament a la seva ex, intentant deixar-la de dolenta i d'haver-li pres el nòvio a la seva íntima amiga. Això ha tibat tant la situació que en un moment donat els dos nois han protagonitzat un tibant cara a cara carregat d'insults i que ha acabat amb Manuel aixecant-se del seu seient amb la intenció d'encarar-se a Isaac i passar a majors.

Això ha estat percebut per l'audiència i també per Nagore Robles, que s'ha afanyat a frenar la situació, posant-se pel mig perquè no s'acabés produint una situació molt incòmoda i que d'altra banda no es pot emetre en televisió. Aquesta vergonyosa situació ha obligat a Sandra Barneda a renyar a tots els participants, recordant-los que estan a la televisió i que a la pròxima haurà de veure's obligada a expulsar-los del plató.

Aquest triangle entre Lucía, Marina i Isaac sembla que no acaba de convèncer a l'audiència i ja són moltes les persones que consideren que potser estan fent teatre i estan intentant vendre un muntatge per a continuar apareixent en televisió. Les versions de tots ells no quadren i sembla que van contant històries molt diferents a col·laboradors i directors de programes per a veure si cola i els donen una mica de treball en la pantalla petita.

Ni els mateixos companys s'ho creuen

Durant el transcurs de tota aquesta història s'ha colat un comentari de Lara, una altra de les concursants del programa i que ha assegurat que no els creia i que potser estem davant un muntatge televisiu amb intenció de continuar fent diners. Sembla que Isaac havia aconseguit el que volia i Telecinco havia confiat en ell per a anar a la nova edició de 'Supervivientes'. No obstant això, el seu fitxatge sembla que s'ha acabat frustrant i no es produirà tret que canviïn els plans en l'últim moment.

Segons sembla, la productora del programa hauria decidit rescindir el seu contracte en l'últim minut per les freqüents infraccions que ha realitzat participant en festes i no usant la mascareta, com s'espera de tots els espanyols. Aquesta falta d'exemplaritat ha estat decisiva perquè la cadena no compti amb ell i hagin decidit apostar per un 'pla b' i que potser d'una altra manera no hauria viatjat fins a Hondures.

Estem parlant de Gianmarco, que avui mateix ha estat confirmat per la cadena. La seva presència es planteja com un extra i l'interès mediàtic serà mínim, perquè podríem considerar-lo com un famós desfasat i sense cap trama actual que ens animi a veure'l i secundar-lo en el concurs de supervivència.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.