Mila Ximénez al plató de 'Sálvame'

L'entorn de Mila Ximénez revela l'estat de salut de la periodista

La periodista andalusa i col·laboradora de 'Sálvame' fa mesos que lluita contra el càncer

Mila Ximénez està hospitalitzada. La col·laboradora de ‘Sálvame’, que pateix des de fa mesos càncer de pulmó, està des del dilluns ingressada a l'Hospital de la Luz i tot el seu entorn està d'allò més preocupat pel seu estat de salut.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Fa tan sols unes setmanes, Mila Ximénez anunciava que havia de prendre una dràstica decisió sobre la seva malaltia. Podia continuar rebent tractament, encara que aquest la deixés completament tocada, o renunciar als fàrmacs i aprofitar el temps que li quedi de vida, alguna cosa que va deixar al seu entorn bastant tocat: «La setmana que ve em fan una nova prova perquè s'ha complicat una de les zones. Em fan un TAC i prendré la decisió de seguir o no amb el tractament».

Des d'aleshores, l'andalusa no s'ha pronunciat, encara que a vegades el silenci és una bona resposta. Després del seu ingrés a l'Hospital de la Luz, tot apunta, segons publica ‘Escàndols’, al fet que Mila Ximénez ja s'ha decidit i estaria rebent un «tractament pal·liatiu».

La seva confessió més complicada

Des que va conèixer el diagnòstic, Mila Ximénez no l'ha ocultat. «Estic fotuda, espantada i tinc ganes d'explicar-ho. Tenia molts dolors en el programa de l'últim sopar. Em feia molt de mal l'esquena, vaig estar al ‘Deluxe’ i em vaig haver de posar una injecció. El dilluns em van dir que tinc un tumor, un càncer de pulmó, aquest és el diagnòstic. Tinc un càncer. M'ho tractaran, farem quimioteràpia, radioteràpia i immunoteràpia. M'ho estic tractant en la clínica La Luz», així ho explicava a l'audiència de ‘Sálvame’ Mila Ximénez el passat estiu.

Des d'aleshores, el seu entorn laboral ha tractat amb especial afecte a la col·laboradora televisiva, que temps després va relatar amb cruesa com estava fent front a tot el procés. «El camí està sent molt llarg i molt fotut. M'ha semblat una eternitat. He estat al llit gairebé un mes, sense moure'm. Jo m'he espantat. No tinc cos. Tinc molta força, però ja cada vegada em costa més treure-la i cada vegada em costa més aixecar-me», va assenyalar l'andalusa.

El 25 de juliol, Mila Ximénez s'asseia en ‘Sábado Deluxe’ i deixava un altre titular contundent: «Tinc metàstasi en els pulmons, el fetge i més parts». Just en aquest instant molts dels seus afins van ser conscients de la veritable gravetat de l'assumpte. I és que durant aquests mesos la col·laboradora televisiva ha hagut de fer front a una lluita de titans i treure forces fins i tot d'on no n'hi havia.

Gran preocupació per la tertuliana

Els seus estimats ho han passat malament per la periodista andalusa, que ara roman hospitalitzada a causa de la seva malaltia. Prova d'això són els diferents gestos d'afecte que la seva família i amics han volgut compartir aquests dies en les xarxes socials.

El mateix dia del seu ingrés hospitalari cridava l'atenció la publicació de Carmen Borrego en el seu perfil d'Instagram. La filla de María Teresa Campos rescatava una imatge al costat de Mila Ximénez al costat de la qual va escriure: «Cuida't molt i has de ser molt forta, et mano tota la meva energia».

A això cal sumar-li el record del reporter Omar Suárez de fa cinc anys, moment en el qual l'andalusa estava a punt de participar en ‘Supervivientes’. A més, Belén Esteban ha compartit també aquests dies en la seva secció de ‘stories’ d'Instagram una imatge acompanyada de cors i amb la banda sonora de la cançó ‘Qué bonito es querer’ de Manuel Carrasco.

De moment, Mila Ximénez i el seu entorn més pròxim no han volgut pronunciar-se sobre la seva situació actual, quelcom potser els seus companys de ‘Sálvame’ revelin més aviat que tard.