Sara Carbonero amb gorro i bufanda parlant per telèfon al carrer

Sara Carbonero, desfeta per un nou cop: Perd la vida la seva gran amiga

La periodista s'ha mostrat molt afectada a les seves xarxes socials

Sara Carbonero no està passant per un dels seus millors moments i no paren d'acumular-se-li problemes en el seu dia a dia. L'últim d'ells, la pèrdua inesperada d'una bona amiga seva, Maribel, de qui ha volgut acomiadar-se a través de les seves xarxes socials. «Quin dia tan trist» ha expressat la periodista al seu compte d'Instagram, per continuar llançant una reflexió sobre la seva amiga i sobre la vida en general, per acabar de donar-li el seu últim adeu.

«Em demano la vida», afegeix Sara a l'inici de la seva publicació en un 'hashtag', per continuar desitjant descans etern a la seva amiga Maribel. «Vas ser la millor maquinista del tren que vam poder somiar. Et recordarem sempre amb el teu somriure etern i et veurem en tots els arcs de sant Martí. Quin dia tan trist, que injusta és la vida de vegades...», ha escrit Carbonero. La periodista ha acompanyat aquest text d'una 'story' d'Instagram amb la silueta d'un cor, mostrant l'amor i afecte que tenia per la seva amiga.

La mort de la seva amiga Maribel suposa un cop dur per a Sara, que en els últims mesos ja ha hagut de lidiar amb la seva separació amb Iker Casillas, amb qui portava 11 anys de relació, i amb una recaiguda del càncer d'ovaris que li van diagnosticar, per la qual va haver de tornar a ser intervinguda. De tots aquests problemes, ha anat informant els seus seguidors a través de les xarxes socials, conscient que són molts i que els interessa tot el que li passi.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Superant la separació d'Iker Casillas

L'últim dels sotracs que havia hagut de superar la presentadora és la seva separació amb qui ha estat la seva parella els últims 11 anys, Iker Casillas, el pare dels seus dos fills. Tots dos formaven una de les parelles més assentades del món dels famosos a Espanya, sobretot gràcies a aquell petó que ens van regalar durant el Mundial de Sud-àfrica el 2010 i que va fer història a la televisió.

Des de llavors, Sara i Iker havien portat la seva relació en la més estricta intimitat, però això no va evitar que seguissin sent un model a seguir i una parella feliç i estable de cara a la galeria, encara que amb els anys la situació es va anar torçant.

Després de donar-se a conèixer la seva separació, van sortir molts rumors sobre quins eren els motius que els havien portat a prendre aquesta decisió, especialment tenint dos fills encara petits. Un dels més comentats, més enllà que pogués haver-hi terceres persones o no, és que la parella havia patit desgast en la seva relació, especialment durant els darrers anys i arran dels problemes de salut que tots dos han tingut.

Iker va tenir un infart fa uns anys i la seva carrera esportiva es va veure seriosament afectada per això. Sens dubte, la incertesa sobre el seu futur en el futbol va afectar la resta d'àmbits de la seva vida, i un dels més perjudicats va ser la seva situació sentimental.

Després de l'infart, va ser Sara Carbonero qui va haver d'enfrontar seriosos problemes de salut. Li van diagnosticar un tumor de què va ser intervinguda fa ara una mica més d'un any. Després va rebre un tractament de quimioteràpia per acabar d'eliminar el càncer del seu organisme i, des de llavors, ha tingut revisions periòdiques per controlar la seva evolució.

Fa uns mesos, per sorpresa, la periodista va ser ingressada de nou i van saltar totes les alarmes sobre una recaiguda del seu càncer, encara que ella va confirmar poc després que el tumor no havia estat la causa del seu ingrés, sense donar molts més detalls. Fos el que fos el motiu de la seva hospitalització, l'estrès de viure amb aquests problemes de salut, sumats als d'Iker, van fer efecte en la relació i la parella va acabar decidint que el millor era prendre camins diferents, respectant sempre el que creuen que serà millor per als seus fills.