Fotografia de la Família Reial

«Els nets del rei han adoptat la vulgaritat de Letícia»

Jaime Peñafiel torna a carregar sense pietat contra la reina Letícia i assegura que ha destrossat la monarquia espanyola

Jaime Peñafiel ha estat durant molts anys el gran confident de la família reial, i un home que coneix molt de prop la realitat que amaga el matrimoni dels reis emèrits, Joan Carles i Sofia. A més, sempre ha carregat contra Letícia, a la qual acusa d'haver destruït la monarquia espanyola.

La reina Letícia no perdona al rei emèrit Joan Carles

«La història de Felip i Letícia té un mal començament i és l'oposició de Joan Carles a aquestes noces, on va dir: 'Felip, si et cases amb Letícia, et carregaràs la monarquia», ha explicat el periodista a la revista 'Diez Minutos'. 

Letícia encara no ha perdonat les paraules del rei, i Peñafiel explica un episodi en què la reina va ser molt rancorosa. Després del polèmic incident de Botswana en què el rei Joan Carles es va trencar el maluc, Peñafiel va parlar amb un metge i aquest explica que «va impactar-li la imatge de Letícia recolzada en el marc de la porta de l'habitació on es trobava el rei, cridant: 'Marxem ja? Ell deia que em carregaria la monarquia i ho està fent ell!».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


«També recordo el vergonyós incident de Palma, quan va intentar evitar que les infantes abracessin a la seva àvia Sofia. No em pots negar que Letícia té un passat important, apassionat i apassionant». Peñafiel destaca que «Letícia té molt de caràcter i això ha encès conflictes amb la família i amb més gent». Tot i que, tampoc dubta a titllar al rei Felip de 'mal fill', ja que segons ell, ha expulsat al seu pare del país.

«El rei no ha robat a ningú perquè aquests diners li regalen. El seu únic delicte és fiscal, ja que no va declarar a Espanya. El seu fill ha estat un mal fill, perquè podria haver parlat amb el seu pare». I, afegeix que sap de primera mà que pare i fill no han arribat a mantenir una conversa. 

Jaime Peñafiel titlla de «vulgar» a Letícia

D'altra banda, recalca que l'arribada de Letícia a la família reial, «va aportar modernitat i molta vulgaritat, perquè la neta d'un taxista no pot convertir-se en reina de la nit al dia». El periodista no ha dubtat en criticar la tasca que fa Letícia com a mare, ja que segons ell, la reina ha influït massa en l'educació de les seves filles. «Peca del mateix que va pecar la reina Sofia amb Felip quan ell va marxar al Canadà a estudiar», afirma Peñafiel.

Elionor marxarà a l'UWC Atlantic College de Gal·les per estudiar els dos anys de batxillerat, on coincidirà amb una altra princesa, Alèxia d'Holanda. La reina Letícia està molt preocupada perquè Alèxia és una adolescent rebel i té por que la seva filla perdi l'educació. De fet, els fills de la infanta Elena també han estat en el punt de mira per ser uns adolescents rebels.

«Aquestes noies, Mette Marit, Màxima, Mary Donalson i Letícia, han aportat modernitat, però també vulgaritat. Fins i tot els nets del rei s'estan comportant d'una manera poc ortodoxa».