L'actor Micky Molina en una fotografia en primer pla

Detingut l'actor Micky Molina

L'actor es traslladava al seu domicili habitual, quan va ser sorprès pels agents de la Guàrdia Civil

L'actor Micky Molina va ser detingut aquest dimecres a l'Aeroport d'Eivissa per resistència i desobediència a l'autoritat. Així ho ha avançat aquest dijous, 1 d'abril, l'agència Europa Press citant fonts de la Guàrdia Civil, el cos que va detenir al conegut actor espanyol. Després d'arribar a l'illa al voltant de les 22.00 hores d'aquest dimecres, l'actor va protagonitzar un altercat en l'aeroport, segons ha explicat la Benemèrita. L'incident va acabar malament: Micky Molina, conegut per la seva àmplia trajectòria en el món de la interpretació —en sèries com 'Ana y los siete' i desenes de pel·lícules del nostre cinema— va acabar sent detingut.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'actor, que viu gran part de l'any a Eivissa i que per tant es traslladava aquest dimecres al seu domicili habitual, va ser detingut per oposar resistència i cometre un acte de desobediència a l'autoritat, encara que, ara com ara, no han transcendit més detalls sobre l'ocorregut.

Un precedent: investigat en 2019 per un delicte contra la seguretat viària

No és la primera vegada que Micky Molina protagonitza un incident d'aquest tipus: no fa falta anar massa lluny, ja que l'antecedent al qual ens referim va tenir lloc durant l'estiu de 2019. Va ser aleshores quan l'actor va ser investigat en la mateixa illa d'Eivissa per un delicte contra la seguretat viària, ja que va atropellar una nena en un aparcament d'un restaurant de la localitat illenca de Santa Eulàlia des Riu. Després de sotmetre's al test d'alcoholèmia, l'actor va donar positiu en les dues proves que es practiquen en aquesta mena de controls.

Aleshores, la família de la nena va defensar l'actor, que és l'exmarit de l'actriu Lydia Bosch, amb un comunicat en el qual va explicar que Molina «no va poder evitar que el vehicle es desplacés lleugerament cap endavant tocant lleument a la nena, la qual, en veure que el cotxe se n'anava cap a ella, es va tirar a terra, causant-se com a conseqüència algunes esgarrapades en els genolls en fregar amb sorra i asfalt». Segons van expressar en aquell moment els pares de la petita, després de l'episodi, «Miguel ens va demanar reiterades vegades perdó molt compungit i després de l'incident s'ha posat en contacte amb nosaltres cada dia per a interessar-se per l'estat de la nena, demanant constantment disculpes i lamentant el succeït».

Micky Molina, un conegut actor del nostre país

Molina, de 57 anys, porta a la seva esquena una dilatada carrera com a actor que ho ha convertit en un rostre molt conegut a Espanya. Fill del cantant de cobla Antonio Molina, va saltar a la fama després de mantenir una relació amb l'actriu barcelonina Lydia Bosch entre 1990 i 1995. Fruit d'aquest període va néixer la seva primogènita, Andrea, que té ara 29 anys. Molina ha tingut tres fills més: Clara i Adrián, fruit de la seva relació amb Kirsa van Pallandt, i Antonio, nascut de la seva relació amb la islandesa Katrin Olafsdóttir.