Fotomuntatge d'Olga Moreno i Rocío Flores

Rocío Flores i Olga Moreno, unides per la infidelitat a les seves relacions

Olga Moreno i la seva fillastra han patit les deslleialtats de les seves parelles

Rocío Flores i Olga Moreno sempre han tingut una relació molt especial i estreta. Durant els anys que la sevillana ha estat casada amb el pare de la jove, Antonio David, s'han estimat i donat suport en tot moment. Així ho han deixat clar públicament més d'una vegada, però ara encara més que s'han fet retocs estètics juntes.

No obstant això, la ruptura del matrimoni ha fet que totes dues s'uneixin més que mai. El motiu és que s'entenen perquè comparteixen alguna cosa en comú: haver estat víctimes de deslleialtats de les seves parelles.

Olga Moreno és el gran suport de Rocío

La guanyadora de Supervivientes ha estat 20 anys al costat del seu marit i, durant aquests anys, ha hagut d'aguantar bastants rumors d'infidelitat. Tot i això, és cert que va ser la participació d'ell a GH VIP la que va provocar que Sálvame s'omplís de testimonis de presumptes amants. És més, fins i tot alguna va ser capaç de sotmetre's al polígraf, que li va donar la raó.

A poc a poc, això va anar fent efecte a la relació, que va acabar trencant-se i causant molta polèmica per uns rumors. D'aquesta manera, el malagueny l'havia estat enganyant durant molt de temps amb Marta Riesco, que ara és curiosament la seva parella oficial.

Muntatge fotogràfic d'Antonio David Flores i Olga Moreno.
Olga Moreno ha hagut d'escoltar molts testimonis d'infidelitats del seu encara marit | CatalunyaDiari

Aquesta situació tenia trencada a Moreno i, precisament, per aquest motiu sap a la perfecció pel que està passant Rocío. Aquesta, des de fa setmanes, ha vist que han anat apareixent als mitjans diverses noies que diuen haver estat amb el seu xicot, Manuel. Noies que han explicat amb molts detalls de com és ell i de com actua.

Les paraules han fet saltar els rumors de ruptura, encara que ni Flores ni el seu noi han decidit parlar. Han decidit no parlar i deixar-se veure junts, com una manera de fer callar a tothom.

Rocío Flores amb Manuel Bedmar passejant
Rocío Flores està veient que les suposades amants del seu xicot estan parlant públicament | Europa Press

Olga Moreno coneix amb Rocío Flores més dades de les infidelitats

Fa dies que la filla d'Antonio David descobreix dades de les suposades deslleialtats i la tenen molt preocupada.

Olga està al seu costat ajudant-la en tot moment i animant-la davant de les últimes notícies que han aparegut. I és que aquesta setmana a Sálvame s'han ensenyat missatges i àudios del noi amb una de les seves suposades amants, Laura, que ha parlat per a Lecturas.

En aquests àudios s'ha pogut sentir que ell es referia a la seva nòvia amb el sobrenom «d'elf». I també que no dubtava a ser-li infidel a la casa que comparteixen.

A més, no han deixat cap dubte del sexe que mantenien Bedmar i la noia. I és que s'hi sent dir: «Amb què et 'baixis al piló' no puc demanar més. Ro se'n va demà i no sap si torna divendres o dissabte».

▶️ Rocío Flores, rota al oír las últimas noticias sobre las infidelidades de su novio

Miguel Frigenti ha explicat que «aquestes proves demostren que no és gens puntual, és una relació continuada en el temps. I també que ell no es penedeix. Fins i tot la Rocío se n'assabenta i ell li demana a la Laura que parli amb aquella per deixar-li clar que no hi ha res entre tots dos».

«I hi ha una altra cosa que, per mi, és molt lleig. Manuel li envia una foto a la Laura en què apareix al sofà al costat de Rocío. Se l'envia per dir-li que no pot quedar perquè té a casa a l'elf».

Davant d'aquesta informació, Jorge Javier Vázquez ha pres la paraula per dir: «Un noi que tan jovenet té aquesta carrera...».

De moment, Rocío ha preferit no parlar i s'ha refugiat a casa seva a Màlaga. Un lloc fins on Olga Moreno s'ha traslladat per veure-la, escoltar-la i donar-li afecte.