Fotomuntatge de Rocío Flores i Rocío Carrasco

Noves passes de Rocío Flores en la denúncia contra la seva mare

Sembla que no hi ha marxa enrere en l'enfrontament judicial entre Rocío Carrasco i la seva filla

Finalment, sembla que les diferències entre Rocío Carrasco, Antonio David i els seus fills es resoldran en els jutjats. Sí, perquè una jutge ja ha posat data per a un nou cara a cara als tribunals i sembla que les parts implicades ja es comencen a moure's. Així que, l'última que s'ha mostrat preparada per al que pot venir en els pròxims mesos ha sigut Rocío Flores.

I és que la jove fa molt de temps que s'ha posicionat a favor del seu pare i per a això farà qualsevol cosa en la seva defensa, malgrat que suposi anar en contra de la seva mare. És per això que aquesta setmana ha fet un últim moviment per preparar la seva estratègia en els tribunals.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Era dimecres passat quan es va poder veure a Rocío Flores dirigir-se al despatx dels seus advocats. Ho feia davant d'una gran expectativa de diversos mitjans que l'esperaven a la porta per si feia alguna declaració. I és que qualsevol moviment de la família Flores-Carrasco ara mateix és de gran interès.

Sembla obvi que Rocío no aniria a veure els seus advocats hores després que es confirmés el nou judici, si no és per aquest motiu. Però, malgrat les preguntes insistents dels reporters, ella va voler mantenir el silenci sobre aquesta qüestió, tal com ha fet altres vegades.

La resposta de la jove respecte a si havia parlat sobre la nova demanda de la seva mare al seu pare, era la següent: «No tinc res a dir, ja ho sabeu». Així mateix, tampoc va voler confirmar si serà una de les testimonis que els lletrats de l'exguàrdia civil presentaran en defensa seva. «No tinc res a dir», insistia.

Aclareix com està la situació amb Gloria Camila

D'altra banda, sí que ha volgut contestar a les informacions que sorgien sobre un possible mal rotllo amb la seva tia Gloria Camila Ortega. Sí, perquè hi ha qui diu que la jove no porta bé que aquesta hagi tingut un acostament amb Rocío Carrasco.

Sobre aquest tema decidia pronunciar-se de manera molt clara: «Ja ho he explicat aquest matí, jo no tinc cap problema amb Gloria, la meva relació segueix sent exactament igual». Així doncs, no li importa que la seva tia pugui portar-se bé amb la seva mare. «No seria incompatible, cadascú fa el que vol», afirmava.

Així, Rocío Flores va voler desmentir qualsevol possibilitat amb la seva tia i realment gran amiga, malgrat que Gloria Camila sembla haver creat un pont per millorar la seva relació amb la seva germana gran.

Veurem si segueix les passes del seu germà David

De moment, del qual no hi ha aclariment és si ella, com ha fet el seu germà, està disposada a portar a la seva mare als tribunals. Si bé és cert, la raó per la qual David Flores ha presentat una denúncia contra Rocío Carrasco no és aplicable a la seva germana.

Veient les informacions que havien sortit sobre el motiu de la demanda, els advocats del jove van donar tots els detalls en un comunicat. En aquest mateix confirmaven que el motiu de la querella no era altre que tant la seva mare com el seu pare havien de fer-se càrrec dels impagaments de la seva manutenció.

A més, els lletrats explicaven que David Flores no té cap mena d'intenció de fer cap declaració pública. No obstant això, la reclamació va dirigida tant a Rocío Carrasco com a Antonio David Flores.

Això sí, de moment, només s'ha sol·licitat una pena de presó d'un any per a la seva mare i una indemnització de 15.000 euros. Però, confirmen que una vegada que s'obtingui la successió processal contra el seu pare, la petició serà la mateixa per a ell.

Curiosament, aquesta denúncia té una mena de clàusula que sembla confirmar que al jove no li agrada el conflicte entre els seus pares. I és que els seus advocats asseguren que les demandes contra els seus progenitors serien retirades si aquests, alhora, reculen en les seves demandes creuades.