Perilla la feina de Rocío Flores a la televisió: El seu pare pot acabar amb la seva carrera

Els dies gloriosos de la jove a Telecinco podrien tenir les hores comptades

Durant unes setmanes ha semblat que Rocío Flores ha trobat en les instal·lacions de 'Mediaset' una segona casa, tant que fins i tot s'ha especulat que tindria certs poders dins dels programes de la cadena i que no estarien a l'abast de qualsevol. La jove hauria tancat diverses intervencions a 'El programa de Ana Rosa' i 'Supervivientes' a canvi de vetar o demanar no coincidir amb diversos tertulians, que compten amb un llarg bagatge a la cadena. No obstant això, aquests aires de grandesa podrien tenir els dies comptats, ja que els directius de la televisió podrien estar a hores d'ara tancats als despatxos decidint una cosa que podria acabar amb els ingressos televisius de la jove.

Segons ha publicat la revista 'Diez Minutos', Antonio David Flores està preparant una demanda en contra de la productora de la docu-sèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', i fins i tot, accions que podrien afectar directament a la cadena que l'ha tingut contractat durant molts anys. Així doncs, l'arribada de Rocío Carrasco va fer que ell sortís del seu lloc de treball i per aquest motiu vol saber què hi ha de cert en això, i per aquest motiu vol demanar explicacions a la cadena en forma de demanda.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Si és així, podria ser que Telecinco decidís tirar pel dret i trencar qualsevol mena de vinculació amb la família d'Antonio David Flores. Per això, no és d'estranyar el fet de pensar que potser si prosperen aquestes demandes, Telecinco decidís apartar dels seus programes Rocío Flores i també Olga Moreno, que actualment es troba participant a 'Supervivientes'.

No té cap mena de sentit que el col·laborador decideixi prendre mesures en contra de la que és ara l'empresa de dos dels seus membres de la família, ja que de tirar cap endavant amb aquestes accions estarien escopint la mà que els dona menjar. Sembla que en un primer moment Flores va decidir no prendre mesures contra Telecinco perquè creia que el seu acomiadament només seria temporal, i que de fer-ho, podria complicar la seva readmissió.

Però ara que està veient que els plans de la seva ex amb la cadena van per llarg, haurà vist que el seu futur a la pantalla es trenca i per això, haurà pensat que l'única manera que té ara de guanyar diners és demandant la cadena i provar de rascar alguns milers d'euros per haver danyat el seu honor, un fet que li costarà algun temps poder recuperar.

No és la primera vegada que succeeix

Rosa Benito també es va trobar en una tessitura similar quan va intentar mantenir el seu lloc de treball a Telecinco mentre la seva filla Chayo va emprendre mesures legals contra 'Sálvame' i la productora que s'encarrega d'aquest format. Un fet que va ocasionar una situació molt incòmoda per les dues parts, ja que la cadena havia de tenir en nòmina a una treballadora que la seva mateixa família estava complicant l'existència de l'empresa que li estava fent guanyar-se el pa de cada dia.

Davant d'aquesta situació, es diu que la cadena va intentar negociar amb la col·laboradora, intentant que la seva família retirés la demanda a canvi de mantenir la seva feina. Finalment, però, aquesta va decidir respectar la voluntat de la seva filla de denunciar la productora. Per aquest motiu, la tertuliana va acabar sortint de la televisió, causant la seva baixa durant molts anys fins que després d'alguns anys tornés a 'Viva la vida' i ara a 'Ya es mediodía', però sense tornar mai més a cap format produït per 'La Fábrica de la Tele', la productora que es va veure afectada per les pretensions legals de la seva filla, la cantant Chayo Mohedano.


Comentaris

envia el comentari