Imatge d'arxiu de Rocío Flores

El pla familiar de Rocío Flores a Madrid que no agrada gens a Rocío Carrasco

La jove ha buscat suport en els seus en aquests difícils moments que està vivint

Sense cap mena de dubte, Rocío Flores està travessant un dels moments més complicats de la seva vida a causa de la ruptura del silenci de la seva mare a cop de talonari després de més de dues dècades callada. Així doncs, la jove només tracta de refugiar-se de l'enrenou mediàtic buscant el suport en el seu entorn més proper. 

Per tant, aquest passat divendres, la primogènita d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco es reunia amb la família de José Ortega Cano al complet: Ana María Aldón, el petit José María, Gloria Camila i el xicot d'aquesta havien quedat per dinar tots junts en un restaurant de Madrid amb Rocío Flores.

Bona sintonia familiar, més enllà del documental de Rocío Carrasco

Aquesta escena familiar és d'allò més significativa, sobretot, tenint en compte que es produeix en un moment especialment delicat per a tots ells. I és que la sèrie documental 'Rocío, explicar la verdad para seguir viva' està causant estralls a tots els nivells. En major o menor mesura, tots els comensals s'han vist afectats des que Rocío Carrasco decidís trencar el seu silenci i s'emetés aquesta sèrie biogràfica, on recull els seus moments més complicats al costat del pare dels seus fills.

En el restaurant en qüestió, Rocío Flores i Gloria Camila van arribar juntes en cotxe i també se'n van anar igual. I és que tia i neboda sempre han estat molt unides, i més encara en aquestes circumstàncies tan difícils per a tots ells. A l'hora d'acomiadar-se, la família d'Ortega Cano i la filla d'Antonio David Flores s'acomiadaven amb abraçades i gestos d'afecte, que deixaven veure un cop més el bon rotllo que hi ha entre ells, encara que molts s'entestin a distanciar-los. Està clar que Rocío Flores necessitava els seus aquesta setmana, sobretot després de la marxa d'Olga Moreno rumb a 'Supervivientes 2021'.

Collage reunió família Ortega Cano i Rocío Flors
La reunió familiar dels Ortega Cano i Rocío Flores | GTRES

La trobarà molt a faltar

La dona del seu pare i mare de la seva germana petita, Lola, ha sigut un dels seus grans suports en els últims anys. De fet, la jove i el seu germà David Flores la consideren una segona mare, ja que Olga Moreno ha estat al seu costat en els moments més complicats. Abans que l'andalusa posés rumb a Hondures aquest dimecres, Rocío Flores va voler passar la tarda amb ella i no van poder contenir les llàgrimes a l'hora d'acomiadar-se amb una llarga abraçada.

Un cop baix

José Ortega Cano i Ana María Aldón també estan vivint amb desassossec el gran enrenou generat per la sèrie-documental. I és que la filla de Rocío Jurado va criticar les noces de la seva mare i el torero: «No crec que fos una decisió encertada, malauradament per a ella, però ho va decidir així». «A José sempre li vaig tenir moltíssim afecte, però ara els sentiments són diferents», va afegir Carrasco. Per la seva banda, el destre va assegurar: «La meva exdona, Rocío Jurado, estava enamoradíssima de mi i jo d'ella. Vam ser molt feliços i no em sembla just que es digui el contrari».

Ana María Aldón ha defensat a capa i espasa les paraules del seu marit afirmant que allò va ser «el matrimoni de dues estrelles que brillaven amb molta força», alhora que trobava la raó concreta per explicar el distanciament entre Ortega Cano i Rocío Carrasco. Tot i això, encara queda molt per veure en les pròximes entregues de 'Rocío, explicar la verdad para seguir viva', on la filla de 'la més gran' farà noves i greus acusacions contra Antonio David Flores, el gran perjudicat amb aquesta sèrie biogràfica.

En aquesta ocasió, els fets daten el novembre de 1999, quan va tenir lloc el mediàtic robatori d'una caixa forta a la casa de Rocío Jurado a la urbanització de La Moraleja. Rocío Carrasco parlarà sobre aquest incident i assenyalarà al seu exmarit com a responsable del furt, tal com s'ha vist en l'avanç, en què també revela el que hi havia dins de la caixa. 

«Hi havia joies meves, un anell que em va regalar el meu padrí quan era una nena i que la meva mare va estar guardant fins que vaig ser major d'edat, un Rolex d'acer, un Cartier, documents, papers...», explica Rocío Carrasco. Per saber-ne més caldrà esperar fins diumenge, quan s'estrenaran dos nous episodis de la sèrie-documental que segur que també tornaran a generar enrenou.