Rocío Carrasco en el documental que Mediaset ha estrenat sobre la seva vida

Telecinco revela què ha cobrat Rocío Carrasco i la condició que va posar

En un comunicat, la cadena ha desmentit els dos milions d'euros amb què s'ha estipulat

Després dels rumors sorgits des de l'inici de la sèrie-documental 'Rocío, explicar la verdad para seguir viva', que intenten destapar quant ha cobrat Rocío Carrasco per prestar el seu testimoni exclusiu a Telecinco, diumenge passat van ser els productors executius de la productora del programa els qui van voler parlar per aclarir les condicions amb què es va tancar l'acord i que, segons sembla, disten molt de les dades que s'han anat donant al llarg d'aquests dies. Óscar Cornejo i Adrián Madrid, propietaris de 'La Fábrica de la Tele' van començar explicant que va ser Rocío qui va contactar amb ells per fer-los partícips d'una necessitat personal.

Aquesta necessitat no era altra que la que sorgia de la teràpia que està seguint des de fa anys, i que li suggeria que expliqués la seva versió davant l'opinió pública, la mateixa que l'havia enfonsat i invalidat durant anys a causa del testimoni d'Antonio David Flores, inflant-se a fer entrevistes en revistes i platós de televisió. Davant aquest suggeriment dels professionals que tracten a Rocío, aquesta va voler parlar amb els propietaris de la productora i demanar-los que dissenyessin un format en el qual ella pogués parlar i expressar-se amb pausa.

Un dels punts específics d'aquest acord és que ella no volia percebre cap quantitat econòmica per parlar, ja que no perseguia cap mena de lucre econòmic a canvi d'explicar la seva vida. No obstant això, la cadena i la productora van considerar que en tractar-se d'un producte televisiu, havia de ser compensat i, per això, es va acordar que se li pagaria un import molt semblant al qual s'ha pagat a altres personatges que han cobrat per protagonitzar docu-sèries o formats similars i que s'han emès a Telecinco.

Aquesta xifra no s'ha detallat, però sí que s'aclareix que no té res a veure amb els dos milions que s'han citat repetidament. Tot i això, asseguren que la xifra que li van oferir no va ser debatuda per la protagonista ni tampoc hi va haver intenció de pujar la quantitat per part d'ella ni tampoc per ningú del seu entorn més proper, per exemple del seu marit Fidel, a qui molts han volgut assenyalar com la ment pensant de tota aquesta exposició mediàtica de la filla de Rocío Jurado. Tot i que Rocío no volia cobrar, sí que va demanar un seguit de condicions a la productora i que segons sembla van ser acceptats a canvi del bon funcionament de la docu-sèrie.

Les condicions de Rocío Carrasco per poder parlar

Rocío Carrasco és una gran entesa del món de la televisió, i això va fer que demanés als responsables de la cadena tot un seguit de condicions per a explicar la seva veritat. Les condicions, que van ser acceptades, no van ser altres que parlar sense cap mena de límit i en una conversa pausada amb l'entrevistadora que va fer-se càrrec de la xerrada amb la protagonista i que es va allargar més de quatre setmanes. L'empresària també va demanar parlar sense pauses i sense ser interrompuda, ja que d'aquesta manera podria explicar la seva versió sense perdre el fil i sense que se li escapés cap detall.

A més, en el format que es va haver de desenvolupar, Carrasco va demanar que no hi hagués col·laboradors i que es tractés d'una conversa íntima perquè no la posés en una situació d'indefensió ni tampoc la trastoqués. Igualment, i encara que ella hagués demanat cobrar, el fet de percebre una quantitat econòmica no invalidaria el seu testimoni, ja que és del tot lícit voler cobrar quan es fa un treball, sigui quin sigui el contingut i el motiu d'aquest. Si es volen fer comparacions, Antonio David també ha estat cobrant durant tots aquests anys per les seves repetides intervencions en els mitjans.