Nou suport a Antonio David Flores: «És del millor que tenen els 2 nens»

Irma Gómez, mainadera de Rocío i David Flores, afirma que Carrasco «no és feliç»

La figura d'Irma Gómez, mainadera de Rocío i David Flores, fills de Carrasco i Antonio David, ha guanyat rellevància des que s'estrenés la docuserie sobre la vida de la filla de 'la més gran'. Irma va ser qui va cuidar als nens quan la petita tenia quatre anys i David tan sols dos.

Irma va ser present en la vida de Rocío Carrasco i Fidel Albiac durant dos llargs anys. La seva denúncia per maltractaments a Fidel Albiac, que va acabar en res a nivell judicial, va ser publicada en la revista “Quina em dius!” i publicacions com 'Hola!' també es van fer ressò d'aquesta.

«Rocío ha convençut moltíssim a la gent, però el que està explicant no és la realitat»

«Vull parlar perquè en el seu moment no se'm va deixar per assumptes legals i jo també tinc dret a contar el que vaig viure», comença dient Irma. Sobre el declarat per Rocío Carrasco entorn del paper d'Antonio David com a pare, Irma vol deixar clar que «Antonio David és de lo millor que tenen aquests dos nens» i no comparteix el que s'ha dit per Carrasco sobre que ells «són víctimes de la manipulació del seu pare». Irma afirma que Rocío ha aconseguit convèncer moltíssim a la gent però el que està explicant no és la realitat, són mitges veritats, encara que el sofriment d'ella jo sí que me'l crec», explica en el diari 'La Razón'.

«M'encantaria que Rocío Flores no sofrís amb tot això. La seva mare l'ha deixat als peus dels cavalls. Una mare no li fa això a la seva filla. Hi ha moltes coses que no se sostenen i tot caurà pel seu propi pes», confessa. Irma, que avui dia viu prop de Madrid amb els seus fills, afirma no haver tornat a veure a Rocío i David.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Malgrat no veure'ls des de fa 20 anys, a Irma li agradaria tornar a estar prop d'ells: «No he tornat a saber res de Rocío i de David però m'encantaria. Només els he vist per televisió, i quan vaig veure a Rocío a Supervivents vaig al·lucinar perquè cada vegada està més maca. Aquesta nena sempre ha estat maquíssima», assegura.

Irma nega que Antonio David li pagués perquè denunciés a Fidel

Com es va publicar fa anys, Irma Gómez va denunciar a l'actual marit de Rocío Carrasco, si bé aquesta demanda no va ser admesa a tràmit. Ara, dues dècades després, l'exmainadera de Rocío i David parla clar del succeït.

«Jo en el seu moment vaig denunciar a Fidel per maltractaments a Rocío. Resulta que per un error en el procés la demanda no es va admetre. Ell em va posar després una querella criminal per atemptar contra la seva imatge i honor. Vaig ser absolta diverses vegades. Li van recomanar que fos per la via civil i va acabar retirant aquesta denúncia. Poc temps després Rocío i Fidel van treure un comunicat oficial en una revista dient que tot el que jo vaig dir no era cert. Jo tinc la meva sentència i això no menteix. Em van crucificar i em van donar per tots costats i jo ho vaig passar molt malament perquè no podia parlar», sentència Irma.

«Rocío no és feliç i segueix amb aquest mateix estat d'angoixa amb el qual jo la recordo»

Al seu torn, la mainadera ha incidit en un tema que ha sortit públicament en les últimes hores: «Vull dir que Antonio David no em va pagar 6.000 euros perquè jo denunciés a Fidel. Mai em va pagar absolutament res i vull deixar-ho ben clar». A més, Irma assegura que l'última vegada que va parlar amb ell, el col·laborador de televisió es va mostrar molt agraït amb ella per la cura que li va donar als seus fills durant aquests dos anys.

Finalment, sobre l'estat anímic actual de Rocío Carrasco, Irma opina que «Rocío no és feliç i segueix amb aquest mateix estat d'angoixa amb el qual jo la recordo. Tampoc era feliç quan jo vaig estar amb ella, però és que porta vint-i-cinc anys amb aquesta depressió i ansietat», conclou.


Comentaris

envia el comentari