La cantant Chenoa a un acte organitzat per RTVE

Nou contratemps per a Chenoa: Es queda de nou sense el que més desitjava

La cantant ha posposat per segona vegada la boda amb Miguel Sánchez Encinas perquè «en aquests temps cal ser prudents»

El 2021 no està sent un any gens fàcil per a Chenoa. La cantant s'ha vist afectada per la mort del seu amic Àlex Casademunt, que va patir un accident de trànsit a Mataró. Ara bé, aquest any havia de ser un any especial per a la cantant perquè tenia previst passar per l'altar amb l'uròleg Miguel Sánchez Encinas, ja que van posposar l'enllaç el passat 14 de juny per la pandèmia de la Covid-19. No obstant això, aquest 2021 tampoc serà l'any.

La pandèmia canvia la vida de Chenoa

Chenoa ha parlat amb la revista 'Hola!' i ha assegurat que «posar data a unes noces durant la pandèmia no és una cosa que ens faci molta il·lusió». Tot i això, la cantant manifesta que «les ganes i la il·lusió no s'han perdut, però en aquests temps cal ser prudents». «Sense pressa, però sense pausa», ha destacat Chenoa.

No obstant això, Chenoa està aprofitant per millorar el seu estat físic. «Jo també vull vestir de núvia, així que segueixo cuidant la meva salut, fent exercici. Gràcies a això em trobo molt millor i amb més energia. Durant el confinament, l'exercici m'ajudava a gestionar l'estrès i, conseqüentment, vaig baixar de pes», ha explicat.

La cantant ha destacat que prefereix optar per «la via més segura» i que esperaran fins que la situació epidemiològica hagi millorat. «Tardi el que es tardi, és molt més segur. Miguel està vacunat. I espero que puguem organitzar-ho quan els nostres pares i família també hagin estat vacunats».

Miguel va rebre la vacuna el passat mes de gener, però encara queden moltes setmanes perquè totes les persones puguin ser immunitzades i, per tant, és possible que aquest any no es donin el 'sí, vull'.

Els problemes per ser mare

La revista 'Hola!' també ha revelat que la cantant s'ha agafat uns dies de descans i desconnexió després de patir aquests dos contratemps, però ja ha tornat a la feina. Segons s'informa, la cantant està totalment enfocada en les cançons del seu nou disc i, a més, té entre mans diversos projectes televisius i està buscant dates per als pròxims concerts. 

D'altra banda, fa unes setmanes, Chenoa va visitar el plató d''El Show de Bertín' per fer un repàs dels moments més importants de la seva vida pública i privada. És més, la cantant va parlar sobre la seva relació amb Miguel Sánchez Encinas, la boda i la maternitat. 

Miguel i Chenoa es van conèixer en un sopar d'amics i des de llavors estan completament enamorats. De fet, busquen un fill, però la cantant va assegurar que no ho tenen gens fàcil perquè «he tingut problemes d'endometriosi». Tot i això, manifesta que «no és una cosa que m'hagi traumatitzat. Soc una dona molt acostumada al dolor i tot ho poso en el seu lloc».