Muntatge fotogràfic amb una imatge de Rocío Flores i Rocío Carrasco

La polèmica abraçada de Rocío Flores hores abans de veure la seva mare en directe

La filla de Rocío Carrasco ha tornat a Màlaga per reunir-se amb la seva família

Després que Rocío Flores li enviés un missatge a la seva mare amb la veu entretallada a 'El programa de Ana Rosa' demanant-li que li agafés el telèfon, la filla de Rocío Carrasco tornava a Màlaga per reunir-se amb el seu pare. «Als teus fills no te'ls ha arrencat ningú, som aquí» explicava, però els seus actes semblen dir tot el contrari.

Com és habitual des que va estrenar-se el documental 'Rocío, explicar la verdad para seguir viva', la jove es pronuncia a través del seu comportament. Quan la filla de Rocío Jurado i Pedro Carrasco va esmentar un moment viscut amb la seva sogra, Rocío Flores va publicar una instantània on se la veia agafada a la mà de la seva àvia paterna sota el títol: 'Matriarca'. D'aquesta manera, deixava clara la seva posició al respecte, i és una cosa que ha tornat a fer al seu retorn a Màlaga.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío Flores es fon en una abraçada amb Antonio David Flores

Rocío Carrasco ha deixat clar que el distanciament amb els seus fills està motivat per Antonio David Flores i la manipulació que aquest ha exercit durant anys sobre ells. A poc a poc i amb motiu dels dies que Rocío i David passaven amb el seu pare, va començar a adonar-se que l'actitud d'ells havia canviat: «La llavor del mal havia germinat».

«El dia que la meva filla sigui conscient de com és el seu pare serà el pitjor dia de la seva vida», va opinar a l'inici del documental. Però, sembla que tot el que fins ara ha relatat Rocío Carrasco no ha estat suficient per fer-li obrir els ulls a la seva filla. A jutjar per l'efusiva abraçada que pare i filla es van donar davant les càmeres quan Antonio David Flores va anar a recollir-la a l'estació de l'AVE, és clar que Rocío Flores segueix posicionant-se a la banda del seu progenitor.

Res més reunir-se, Antonio David va abraçar a la seva filla que li va tornar el gest amb ganes. Minuts abans confessava als reporters haver-li trobat molt a faltar i la complicitat entre tots dos era més que evident. La seva relació segueix intacta, i s'ha pogut veure a un Antonio David feliç per tenir a la seva filla de nou al costat d'ell i agraït amb aquells que li donaven ànims. També va fer broma amb el pes de la maleta de Rocío Flores: «Però què portes aquí? Encara sort que soc fort».

Un retrobament poques hores abans de l'aparició de Rocío Carrasco

A poc més de 24 hores que Rocío Carrasco concedeixi una entrevista en directe, on aclarirà alguns punts sobre els episodis vistos fins ara, aquest retrobament entre pare i filla amaga un missatge encobert per a la filla de 'la més gran'. Un cop baix per a Rocío que veu com la seva filla, no només no empatitza amb el seu dolor, sinó que mostra públicament el seu afecte i afecte cap a Antonio David Flores.

Per tant, una cosa que no ha fet amb la seva mare, i és que des que va començar a conèixer-se l'infern que va viure Rocío Carrasco al costat d'Antonio David Flores, la seva filla no ha fet més que qüestionar la seva història mostrant-se a la banda del seu pare, d'Olga Moreno, de la seva tia Gloria Camila i, fins i tot, d'Ortega Cano, amb qui la vam poder veure compartint un dinar familiar.

Costa de creure que amb aquest comportament, Rocío Flores pretengui crear ponts amb la seva mare i afavorir un acostament que cada vegada sembla estar més lluny de produir-se. La mateixa filla de Rocío Jurado dona per perdut poder recuperar als seus fills, i tot apunta que Rocío Flores no es qüestiona en cap moment el paper que el seu pare ha tingut en l'estat de salut de la seva mare. Està clar que el documental ha unit encara més si cap a Antonio David Flores amb la seva filla.