Primer pla de Rocío Flores molt maquillada

Rocío Flores posa sense roba i encén les xarxes

Rocío Flores sorprenia els seus més de 700.000 seguidors amb aquest posat

Rocío Flores ja no es talla, i ha sorprès amb la seva imatge més suggerent fins ara. Concretament, una en què se la veu completament nua i acabada de sortir de la dutxa. D'aquesta manera, Rocío Flores demostra que no té complexos i que es troba millor que mai.

El canvi físic que ha experimentat en els darrers anys ha estat espectacular, i és que segueix enfocada a aconseguir la millor versió de si mateixa. Precisament per això, veiem la filla de Rociíto cada dia més prima, cosa que també genera gran preocupació entre els seus seguidors.

Hi ha qui associa aquesta gran pèrdua de pes a la situació d'estrès a què ha hagut de fer front durant aquests últims mesos. Després del seu pas per 'Supervivientes', la néta de 'la més gran' no només ha mantingut el seu pes, sinó que ha seguit modelant la seva figura fins a lluir-ne una de molt més estilitzada.

L'abans i el després de Rocío Flores
L'abans i el després de Rocío Flores | LND

Malgrat tot, també hi han intervingut molts factors com l'alimentació i l'exercici físic, que ella pràctica de manera habitual. A més de certs retocs estètics que l'ajuden a lluir la millor versió i estar més maca que mai. Tant és així, que és realment irreconeixible.

La imatge ha causat sensació, encara que no és la primera vegada que la filla d'Antonio David Flores sorprèn mostrant el seu cos. De fet, ja ha sorprès en alguna altra ocasió posant nua a la dutxa. Una actitud que, com és habitual, molesta a molts dels seus detractors.

Primer pla de Rocío Flores
Primer pla de Rocío Flores | GTRES

Aquests no dubten a atacar-la i recriminar-li el comportament fred que mostra cap a la seva mare. Tot i que Rocío sempre fa cas omís i està desitjant posar fi al seu any més complicat.

D'altra banda, també s'ha sotmès a nombrosos retocs estètics, entre altres, una bichectomia o contínues injeccions d'àcid hialurònic als llavis i al nas.

Ella mateixa ho explicava. L'operació al nas, se la va fer per posar-se «una goteta d'àcid», donat el fet que, segons ella, «tinc l'os molt pronunciat». Així, reconeixia, «em quedarà totalment recta». A més, es va afegir àci als llavis i va fer un tractament amb làser per treure l'acne, entre altres.

Rocío Flores, a punt d'acomiadar el seu any més complicat

No obstant això, mai no plou a gust de tothom, i molts insisteixen a atacar-la pel seu físic, recordant-li els seus defectes.

Per xarxes socials, un usuari li va retreure que «t'estàs quedant fatal de cos, ni tan grossa ni tan prima. Sembles un ninot de falla», comentari davant el qual va esclatar. «Sempre hi ha algú que ha de fer espectacle. Em sembla ridícul que seguim jutjant la gent pel físic», lamentava.

A pocs dies de posar fi al 2021, Rocío pot presumir d'haver complert grans èxits professionals. Per exemple, s'ha convertit en el fitxatge estrella d''El programa de Ana Rosa', on moltes vegades li toca parlar sobre la seva família.

Story d'Instagram de Rocío Flores
Rocío Flores té molt bon record de la seva àvia Rocío Jurado | Instagram

Aquest últim any, la jove s'ha convertit en una de les protagonistes de la premsa del cor, sigui per bé o per mal. La docusèrie de la seva mare, de la qual també en va sortir escaldada, ho va canviar tot. Ara, a més, l'herència de la seva àvia està de plena actualitat.

Rocío va lamentar no haver heretat més coses de l'artista, i va confessar que la seva mare només li havia donat un rosari que encara conserva. «Com a néta», assegurava, «considero que és l'artista més gran que ha donat aquest país, i tant de bo que se li rendissin homenatges cada dia».