Rocío Flores en directe a 'El Programa de Ana Rosa' el 9 d'abril de 2021

La reacció de Rocío Flores a l'entrevista en directe de la seva mare

La jove ha estat vista aquest matí passejant tranquil·lament amb la seva parella

Per a Rocío Flores estan sent unes setmanes molt difícils. I és que des que va començar la sèrie-documental de la seva mare, 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', la jove està completament immersa en la polèmica, sent rebutjada públicament per moltes persones que donen suport a Rocío Carrasco. No obstant això, el programa d'ahir va ser especialment dur per a col·laboradora, ja que es va convertir en la protagonista de l'entrevista per un terrible episodi comès en el seu passat.

Rocío Flores roman en silenci després de l'entrevista de la seva mare

De moment, desconeixem què li hauran semblat a Rocío Flores les declaracions de la seva mare pel fet que la jove ha preferit no manifestar-se al respecte, a diferència del qual va passar en anteriors episodis. Ni a través de les xarxes socials ni cap periodista o col·laborador ni de bon tros davant els mitjans de comunicació, Rocío Flores ha decidit no donar la seva opinió sobre l'entrevista.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Cap baix i amb una actitud molt reservada, la jove ha sigut enxampada aquest matí per la premsa mentre feia una passejada amb el seu noi, Manuel Bedmar, qui és el seu gran suport en aquests difícils moments. D'aquesta manera, Rocío Flores ha preferit no fer cap declaració públicament al respecte.

Rocío Flores, la protagonista esperada de l'entrevista de la seva mare a Telecinco

La brutal pallissa que Rocío Flores va proferir a la seva mare amb només quinze anys i la nul·la relació maternofilial que mantenen les dues des de llavors, es va convertir en l'eix central de l'entrevista, encara que Rocío Carrasco va insistir en la necessitat de posar el focus en Antonio David i no en la seva filla.

«Rocío arriba a ser botxí perquè abans ha estat víctima i ha estat víctima fins i tot més vulnerable que jo. No l'ataquin a ella. Ella no té la culpa. La culpa la té una altra persona que és el responsable que ella actués d'aquesta manera (...) Aquesta agressió va ser l'obra mestra del seu pare», ha assenyalat Rocío Carrasco en un intent d'exculpar la seva filla.

La filla de Rocío Jurado ha intentat mantenir ocult aquest trist i dolorós episodi pel bé de la seva nena, a qui mai ha volgut exposar públicament. Tal com va confessar en la nit d'ahir, ella va demanar a la cúpula de 'Mediaset' que no tragués a la llum els detalls de la sentència condemnatòria cap a la seva filla, emesa després d'un judici que es va celebrar per l'actuació d'ofici de la Fiscalia de menors.

«Jo mai hauria denunciat a la meva filla», advertia Rocío Carrasco amb un profund dolor abans d'explicar com va ser Rocío Flores (motivada pel seu pare), la qual acabaria anant a la Guàrdia Civil per denunciar-la a ella per maltractaments continuats el mateix dia de l'agressió.

Rocío Carrasco rebutja la petició de la seva filla per a un possible retrobament

Malgrat això, en aquesta ocasió, l'única filla en comú de Rocío Jurado i Pedro Carrasco no ha tingut més remei que narrar aquest episodi, sabent el dolor que li pot causar a la seva filla, per poder contextualitzar la manipulació que la jove ha patit per part d'Antonio David al llarg de tota la seva vida. I és que per a Rocío Carrasco aquesta manipulació continua estant present avui dia, i una mostra d'això és el missatge que la seva filla li va enviar a 'El programa de Ana Rosa'.

Rocío Flores, amb la veu entretallada i els ulls a punt de vessar llàgrimes, li va demanar a la seva mare que li agafés el telèfon i parlés amb els seus fills en persona. Una proposta que la filla de 'la més gran' ha rebutjat en confessar que cap de les dues està preparada per a retrobar-se, ja que suposaria el retorn a la «casella de sortida».

«Quan dic que no estic preparada és perquè tinc darrere un equip que em diu: 'No facis això, tornaràs al principi'. I llavors no ho faig... Quan estigui preparada faré el que hagi de fer, però fora d'aquest àmbit», assegurava Rocío Carrasco. A més, la madrilenya també va voler deixar clar que, en la seva opinió, el missatge de la seva filla tenia com a intenció evitar la seva participació en l'entrevista, cosa que hagués aconseguit fa un any, però no en l'actualitat.