Rocío Flores seriosa

Rocío Flores reconeix que la parella no funciona pels problemes familiars

Rocío Flores ha fet un comentari que ha despertat l'interès de la seva mare

Rocío Flores és una de les col·laboradores estrella de Telecinco. Va començar tímidament fa uns anys i després del vendaval familiar que Telecinco ha comentat, la seva carrera televisiva s'ha disparat.

Va començar com el fitxatge destacat de El Programa de Ana Rosa. Allà a Rocío se l'ha tractada amb guant de seda, malgrat que molts dies no ha volgut contestar les preguntes. Va entrar com a comentarista de Supervivientes, o això pensava ella.

Ràpidament, la seva presència va derivar a valorar les polèmiques amb la seva mare, la separació del seu pare o la seva relació amb Marta Riesco. Rocío, que va estudiar diverses vegades deixar el programa per la pressió de ser pràcticament la portaveu de la família, va canviar el xip.

En algun moment del seu periple televisiu va entendre que la seva funció era parlar i que per això li pagaven. Aleshores ja va deixar enrere les pors i els complexos i va començar a guanyar seguretat per bregar amb els altres col·laboradors.

Va fitxar per a Ya son las ocho, més còmode amb la seva tieta Gloria Camila acompanyant-la, i també comenta l'actualitat de Supervivientes. Ella va participar en aquest reality i coneix com mai els problemes que es viuen a les illes hondurenyes.

Rocío Flores pronostica problemes en el festeig estrella de Supervivientes

Rocío opina dels concursants, sabent que, per una banda, és el que se li demana mentre duri el concurs. D'altra banda, això li pot obrir futures polèmiques que van molt bé per seguir al candeler televisiu.

Des del principi, la filla d'Antonio David ha estat molt crítica amb la parella formada per Yulen Pereira i Anabel Pantoja. El seu lent i tediós enamorament ha estat un dels temes estrella d'aquesta edició i els està postulant a tots dos com a clars finalistes de l'edició.

Per a Rocío, el detonant de l'engany que suposadament suposa aquesta relació ha estat la visita de la mare de Julen a l'illa. «Més que mai no es confirma la meva teoria que tot això és un paperot de Supervivientes de cara a la una final». Julen ha estat tremendament caut amb Anabel fins que Arelys «ha donat el seu ok» a la relació.

Primer pla de Rocío Flores.
Rocío Flores opina sobre 'Supervivientes' | Europa Press

Tot i això, la mare de l'esportista s'ha mostrat molt crítica amb Anabel tot aquest temps. Per això, Rocío Flores no es creu tota aquesta història i així ho ha manifestat des del principi.

«Que hagi d'anar la teva mare a Hondures perquè tu diguis, per fi, si consideres la teva parella o no em sembla super trist», apunta Rocío. «En el moment en què surtin crec que Anabel es cansarà molt de Julen per les actituds que en vegi», deia ella sense pèls a la llengua.

Rocío Flores veu com un clar engany aquesta relació i posa en dubte el paper de la mare de Julen en tota aquesta història. És cert que Julen i Arelys tenen un enllaç molt fort, a diferència de la nul·la relació que Rocío Flores manté amb la seva mare. Potser aquest sigui un dels motius pels quals Ro estigui a anys llum de Julen i li costi tant empatitzar-hi.

La dependència emocional que desconcerta Rocío Flores

Rocío Flores obre així una guerra amb Anabel Pantoja, que es pot concretar quan la sevillana torni a Espanya. Caldrà veure si realment la seva relació amb Julen prospera o s'apaga com la bella posta de sol hondurenya.

Els companys de Rocío al plató del Programa de AR han explicat «que la Julen és una persona molt dependent emocionalment de la seva mare. Fa set anys que no té parella. Totes les parelles que té la Julen han de passar el vistiplau d'Arelys».

Imatge d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira a 'Supervivientes'.
Rocío Flores no es creu el romanç d'aquesta edició de 'Supervivientes' | Telecinco

Per part seva, Alessandro Lequio ha coincidit en part amb la tesi de Ro Flores. «Jo crec que a Arelys segueix sense agradar-li Anabel per al seu fill, però en canvi sí que li agrada per al seu compte corrent». Tot està dit.