Primer pla de David Flores Carrasco

La tieta de David Flores Carrasco explica per què fa tant de temps que no parlen

David Flores Carrasco no es pot creure tot el que està passant

David Flores Carrasco està molt preocupat per totes les coses que estan succeint a casa els últims dies. I és que, la desaparició pública d'Ana María Aldón ha tornat a col·locar aquest conegut clan al centre de la diana.

Dissabte passat, 25 de juny, Emma García va començar l'emissió de Viva la vida molt preocupada per la dona d'Ortega Cano.

David Flores Carrasco amb el rostre de costat
David Flores Carrasco, igual que la resta de la seva família, està molt preocupat per Ana María | GTRES

«Té el telèfon apagat des de fa dies i tots ens preguntem on és i què li passa. Sabem que no es troba amb Ortega Cano».

«No ha donat senyals de vida, no ha contestat als missatges, no sabem res d'ella i no ha parlat directament amb la direcció per dir "escolta, no hi aniré pel motiu que sigui"».

Ara, i després de diversos dies de preocupació, David Flores Carrasco ha pogut saber per què la dissenyadora ha decidit no posar-se en contacte amb cap dels companys de televisió.

La tieta de David Flores Carrasco explica tota la veritat

Gràcies a la darrera intervenció televisiva de Gloria Camila, David Flores Carrasco acaba d'assabentar-se de tots els detalls sobre la inesperada fugida d'Ana María Aldón.

Durant l'emissió d'aquest dissabte, José Antonio Avilés va donar algunes claus sobre la desaparició de la tertuliana de Telecinco. Segons va assegurar l'exsupervivent, «es produeix un desacord a conseqüència d'una cosa que demana Gloria al seu pare. Ella diu "aquí mana tothom menys jo" i va agafar la maleta i se'n va anar».

Tal com va afirmar el col·laborador, la dissenyadora va agafar el seu fill i va marxar a la seva terra natal després de l'última trucada que el seu marit va fer al programa Ya son las ocho.

Primer pla d'Ana María Aldón
David Flores Carrasco s'assabenta perquè la dissenyadora no li agafa el telèfon | Telecinco

El 21 de juny passat, David Flores Carrasco va poder veure Ortega Cano perdre els papers en directe. Sense pensar-s'ho dues vegades, el torero va trucar al programa on treballa la seva filla per demanar-li que li deixi viure la seva vida.

«Estic cansat ja, estic esgotat per ser bona persona. No es pot ser tan bo com jo soc. És la primera vegada que dic això. Demano a tots els meus, a Gloria, que l'estimo a morir, a la meva dona, que la vull a morir, al meu nen que és a casa. Vull que em deixin que jo faci la meva vida».

«M'heu de respectar, soc un home que respecta molt els mitjans. Demano a la meva filla, a la meva dona i a tothom que em deixin viure tranquil, que deixin de parlar de mi. Jo les aplaudeixo i estic amb elles, amb una i amb una altra, perquè estiguin contentes. Però que em deixin a mi viure».

Després d'aquesta petició i després de la desaparició d'Ana María Aldón, la tieta de David Flores Carrasco ha decidit pronunciar-se públicament. «La informació Avilés és falsa. Jo dues setmanes abans de la trucada vaig dir que no parlaria més del tema».

Segons ha afirmat Gloria Camila, «el meu pare parla cada dia amb Ana i el seu fill i sap si està bé o no».

Imatge de perfil de Gloria Camila Ortega
Gloria Camila resol tots els dubtes | Instagram

«Es parla com si Ana estigués cohibida o com si li féssim maltractament psicològic, quan res d'això», ha puntualitzat al final de la seva intervenció.

Per la seva banda, Rocío Flores va voler intervenir per defensar públicament la seva tieta. «Veure Gloria moltes vegades com la veig em fa mal. I veure José moltes vegades com ho veig em dol. No has de justificar-te de res, si et ve de gust tenir una conversa amb el teu pare la tens», ha assegurat la germana de David Flors Carrasco.