Rocío Flores

Rocío Flores rep una foto de la seva mare sense cabells i confirma les sospites

Rocío Flores s'ha quedat bocabadada

Rocío Flores es troba en aquests moments travessant una etapa molt tranquil·la de la seva vida. Està allunyada dels mitjans i en la família sembla que tot està en calma.

Així, el seu pare està centrat en la nova relació i la seva mare ha posat fi a la seva docusèrie, tot i que continua estant de màxima actualitat. Tal com la jove l'ha poguda veure, ha aparegut a la televisió calba. La imatge de Carrasco sense pèl ha deixat tothom estupefacte, inclosa la seva filla, però era per una raó: ha hagut d'imitar el cantant Micky al Mediafest Night Fever. En aquest programa està deixant de manifest allò que tothom sospita: està vivint un moment molt feliç.

Rocío Flores perplexa amb la caracterització

La filla d'Antonio David fa anys que no té contacte amb la seva mare, però de segur que està al dia de tot el que passa a la seva vida. Precisament per aquest motiu, el darrer divendres Rocío l'haurà vista transformar-se de manera increïble. S'ha caracteritzat de Micky per interpretar amb ell la cançó Enséñame a cantar al Mediafest.

Tothom ha quedat impactat per l'aspecte de la filla de Rocio Jurado. Ha aparegut sense pèl i amb una cara que feia que estigués gairebé irreconeixible. Ha deixat bocabadats els altres concursants i, per descomptat, els espectadors.

Rocío Flores ha vist la seva mare contenta, sobretot ho està des que va donar el seu dur testimoni a la televisió, que li va servir per aconseguir un suport enorme. De fet, aquest suport es veu a cadascuna de les gales d'aquest format, el qual ha propiciat un conflicte amb Lydia Lozano. La gent l'estima i l'anima, per la qual cosa a la primera gala en què va participar va aconseguir convertir-se en guanyadora de la nit.

Carrasco ho dona tot en cada actuació, balla amb els seus companys i somriu a cada pas. És clar que, malgrat els conflictes familiars, ha aconseguit superar gran part del seu dolor i afrontar un camí ple de positivitat. I tot això s'ha vist en la seva actuació amb Micky, en què han fet que tot el públic cantés i ballés. A més, ha aconseguit captivar el jurat. Tant és així que Melody li ha dit: «Aquesta interpretació ha estat molt maca. Vocalment, has estat molt valenta i ho has entonat molt bé».

Rocío Flores és conscient del bon moment

La neta de La más grande sap que la seva mare està gaudint del seu nou camí professional al Mediafest. És conscient de la seva felicitat, del bon rotllo que transmet i que amb tot això està enlluernant el públic. Per això les xarxes s'han omplert de missatges de felicitació cap a Carrasco després de la seva actuació.

Li han deixat comentaris com aquests: «S'esforça i ho fa de deu, cada divendres millor. A més, se la veu feliç i il·lusionada» i «Hi va per divertir-se, li importa un cogombre anar guapa, lletja, vestida, desvestida. Ella ho passa bomba igualment i per això la voto, perquè sí i perquè em dona la gana».

En aquesta mateixa línia també hi trobem: «És tota una artista i s'agraeix veure aquests concursants i fer-nos partícips de les seves ganes. Sempre al seu equip», «És meravellosa» i «M'ha encantat, ha estat afinadíssima. Vaja, que l'actuació ha estat genial, si més no així l'he vista jo».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp