Primer pla Alba Carrillo plorant

Alba Carrillo confirma la notícia de l'embaràs d'Alicia Peña, dona de Jorge Pérez

Alba Carrillo ha donat una notícia completament inesperada

Alba Carrillo s'ha convertit en la protagonista del moment i no ha tingut cap més remei que donar la cara per explicar què està passant. Promet que en cap moment ha intentat fer mal a ningú, però tampoc no permet que es diguin mentides sobre ella. El que més la molesta és que Jorge Pérez no tingui en compte que ella també té un fill que mereix el mateix respecte que els seus.

Alba Carrillo ha estat al Polideluxe i ha confirmat això de l'embaràs d'Alicia Peña: el procés no va ser tan idíl·lic. Segons la model, Jorge estava coquetejant amb ella mentre la seva dona estava embarassada i s'intercanviaven missatges en privat. Assegura que té proves per demostrar què diu i que guarda alguns textos «pujats de to».

Foto de Jorge Pérez i Alicia Peña al bateig del seu quart fill.
Alba Carrillo ha demostrat que diu la veritat | Instagram: @jorgeperezdiez

Alba es va sorprendre quan l'exguàrdia civil va emetre un comunicat dient que la família «era llum», però en aquell moment no va dir res. El problema és que ha començat a rebre atacs i no consenteix que ningú posi en dubte la seva reputació perquè no s'ho mereix. Queda confirmat això de l'embaràs d'Alícia: la suposada deslleialtat va començar abans de donar a llum el seu darrer fill.

Alba està convençuda de la seva versió, per això s'ha assegut al Sábado Deluxe i s'ha sotmès a la màquina de la veritat. Ha sortit airosa de totes les preguntes, ha dit la veritat en tot i els seus detractors no han tingut més remei que ajupir el cap. La seva participació al programa ha estat plena de moments divertits que passaran a la història de la televisió.

Carrillo reconeix que la seva amistat especial amb Jorge va començar a l'últim embaràs d'Alícia, cosa que ningú esperava. «Em va dir que no s'hagués casat amb la dona si m'hagués conegut abans», declara en un to molt contundent. El polígraf li ha donat la raó en tot, especialment en allò que més li importava: mai no ha estès cap parany.

Alba Carrillo anuncia una suposada crisi

Alba assegura que en cap moment no es va acostar al model per interessos mediàtics perquè ha tingut xicots realment famosos. «De totes les persones amb qui he estat el que menys crèdit em pot donar és ell», comenta molt orgullosa. Després ha assegurat que el matrimoni de Jorge Pérez passa per una presumpta crisi que ve de lluny.

Alba Carrillo amb un fons de fulles verdes
Alba Carrillo ha tornat a triomfar a Telecinco | Europa Press

Carrillo sap que no és responsable del que ha passat perquè la relació matrimonial feia, seguint la seva versió, un temps danyada. «Això ve de lluny, encara que ell ho vulgui negar no estaven tan bé amb la seva dona i està sent molt covard en general. Si això no s'hagués sabut, hi hauria hagut més trobades, però ara ja no».

L'ex de Feliciano López està molt indignada i no vol saber res del seu antic amic, sobretot després d'això. Se n'ha assabentat que vol demanar-la, però no té por perquè està molt ben aconsellada i té bons advocats. »M'ha arribat per companys que ell està preparant una demanda».

Alba Carrillo ha guanyat un suport fonamental

Alba sempre va amb la veritat per endavant i això té conseqüències: s'ha guanyat el suport d'una periodista important. María Patiño, presentadora de Sábado Deluxe, s'ha adonat que la seva convidada no estava ocultant cap detall. Pensa que és el principi d'una nova etapa perquè després de l'entrevista no ha quedat res per resoldre.

«Porto molts anys en aquesta professió i oloro el canvi de cicle. Fins ara Carrillo ha tingut el suport de tota la professió, però arribarà el moment que ell parli. Tinc un compromís i és que no es quedi cap esquerda perquè quan ell parli no en tingui cap per ficar-s'hi».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp