Elena Huelva

Elena Huelva dona l'última hora del seu estat de salut amb la notícia més important

Elena va voler tranquil·litzar els seus seguidors

Elena Huelva va haver d'afrontar una setmana molt complicada. Tot i això, en les últimes hores ha volgut enviar un missatge tranquil·litzador als seus seguidors. Per mitjà de les xarxes socials va donar l'última hora sobre el seu estat de salut.

La jove tenia bones notícies i ho va compartir amb els centenars de milers de fans que romanen molt atents a la seva evolució. Fa una setmana va revelar que la seva malaltia s'havia complicat a la tràquea i que tenia problemes greus per respirar. Va acabar rebent radioteràpia i el tractament va fer efecte, cosa que li va permetre abandonar l'hospital les últimes hores.

Elena va abordar la seva tornada a casa a través de les històries d'Instagram, però aquest divendres a la nit ja va pujar una publicació. Es va mostrar molt agraïda per totes les mostres d'ànim rebudes darrerament. Això li aporta molta força per continuar lluitant.

Comença la seva publicació dient que «només puc donar-vos les gràcies per tot l'afecte que he estat rebent sempre, però aquests dies sobretot». Recorda que ha passat per moments «molt durs». Indica que «pensava que els més durs els podria haver passat, però sempre se superen». Explicava als seus seguidors que «almenys ja soc a casa» amb els seus. 

Foto d'Elena Huelva
Elena Huelva se sent molt animada. | INSTAGRAM (@ELENAHUELVA02)

Sobre la darrera hora de la seva situació, hi aprofundeix així: «Em tenen amb oxigen a casa perquè jo estigui tan bé com sigui possible, amb el dolor controlat, i el més important, a la meva caseta», apunta. Reconeix que tenia moltes ganes d'«estar al meu llit, al saló, amb la meva gosseta també». Està cansada dels hospitals i necessita la calma que troba a casa seva.

Elena Huelva transmet en tot moment un missatge molt positiu. «Ja ho vaig dir, però jo ja he guanyat, les meves ganes guanyen i així serà sempre». Es resisteix a tirar la tovallola i farà tot el possible per lluitar contra la malaltia que la persegueix des de fa temps. Quan va comunicar per primera vegada que tornava a casa, va pensar que estava tot «controlat». Tanmateix, sempre pot existir alguna mena de complicació, tal com acabaria passant, però això no suposa un impediment per a ella. És tot un exemple per a la gent que es troba en la mateixa situació.

Això sí, va fer una crida perquè el seu esforç no resultés en va. «Només vull que seguim lluitant per la investigació i la inversió en aquesta malaltia tan terrible: el càncer». En el seu cas es tracta del sarcoma d'Ewing, que «és el que pateixo des de fa quatre anys», apunta la noia. Considera essencial que se segueixi treballant en aquesta línia per aconseguir avanços clínics. No és l'única persona que ha de fer front a una patologia d'aquestes característiques, per això vol conscienciar la gent sobre la necessitat d'invertir-hi.

Elena Huelva sent l'afecte de la gent

Elena Huelva mai no s'ha sentit sola en aquesta lluita tan particular. Des que decidís fer pública la malaltia no ha parat de rebre mostres d'afecte, tant per part de seguidors anònims com de persones conegudes, entre les quals hi ha Manuel Carrasco, Sara Carbonero, Ana Obregón o Aitana.

No només li escriuen missatges d'ànim, sinó que també té un contacte regular amb alguns, fins al punt de ser amics en diversos casos. És el que passa, per exemple, amb la periodista. Fa uns dies, Sara Carbonero va compartir a les xarxes socials el detall que la jove va tenir amb ella: li havia regalat una polsera en senyal d'agraïment pel seu suport.

Elena Huelva fins i tot rep les visites a l'hospital. Ha aconseguit ficar-se a la butxaca molta gent, sobretot pel seu optimisme i la manera d'afrontar aquesta etapa.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp