Rocío Flores al plató de Telecinco durant una entrevista de 'Supervivientes'

Rocío Flores marca territori i respon sense miraments a María Teresa Campos

La periodista va parlar sobre la família de 'La más grande' a 'Hormigas Blancas'

Rocío Flores continua sent el focus de la premsa per conèixer la seva opinió sobre el programa 'Hormigas Blancas' en memòria de la seva àvia, Rocío Jurado, i que va ser emès el passat diumenge, 30 d'agost. Les declaracions de María Teresa Campos mirant fixament a la càmera i assegurant que es farà justícia a Rocío Carrasco per tot el sofriment que li estaven causant han creat polèmica i, per aquest fet, els mitjans especialitzats en cor estan neguitosos per saber què en pensa la seva filla. 

La matriarca del clan Campos va aconseguir acaparar totes les mirades després d'unes paraules que van deixar els col·laboradors i audiència bocabadats. A més, la seva afirmació de no conèixer personalment la filla de Rocío Carrasco va sobtar moltíssim, sobretot després que sortissin a la llum unes imatges on es veu a María Teresa Campos del braç de Rocío Flores l'any 2011.

Com era d'esperar, la reacció de la filla d'Antonio David Flores ha estat la més buscada. Després que entrés en directe en 'Sálvame' per a demanar disculpes per no haver atès els mitjans quan es van posar en contacte amb ella, Rocío Flores va deixar clar la seva intenció de no pronunciar-se sobre les declaracions de la periodista.

«A casa meva, des de molt petitona, m'han ensenyat a respectar i a tenir educació per les persones més grans que jo, i per això prefereixo mantenir-me al marge i no opinar sobre això», va dir després de ser preguntada per Carlota Corredera.

Rocío respon finalment a les declaracions de Campos

Tanmateix, ahir dijous, Rocío Flores tornava a ser preguntada per la polèmica amb la matriarca del clan Campos. Aprofitant la seva visita a Madrid per a sotmetre's a nous retocs estètics, Rocío es quedava a casa de la seva tieta Gloria Camila. Mentre passejava pel carrer, els periodistes li van preguntar sobre la guerra declarada amb les Campos i la jove va deixar clar quines eren les seves prioritats.

«Tinc coses millor que fer», va respondre la filla d'Antonio David i Rocío Carrasco. Un tremend cop per a María Teresa Campos que deixa patent que el que digui la periodista poc li importa. Rocío Flores està vivint una de les seves millors etapes, feliç al costat del seu xicot i amb plans de futur que es presenta d'allò més afavoridor i sembla que no té temps ni ganes de polèmiques.