Rocío Flores al plató de Telecinco durant una entrevista de 'Supervivientes'

El retrobament més esperat de Rocío Flores amb dos 'Supervivientes'

La filla d'Antonio David ha viatjat sola, sense la seva parella

Albert Barranco, Rocío Flores i Jorge Pérez continuen sent amics tal com van prometre abans que acabés 'Supervivientes, ja que al llarg de tot el programa han estat com a germans. Sembla que tot i la difícil situació que s'està vivint a Espanya, la seva relació no s'ha vist perjudicada, i així ho han fet saber.

Malgrat els rumors sobre un possible distanciament entre l'extronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' i la filla d'Antonio David Flores, la veritat és que tots dos han demostrat que la seva amistat és a prova de bales i així ho han volgut demostrar a cop de fotografia.

El guanyador de 'Superviventes' ha passat un cap de setmana amb els seus dos companys, i així ho han fet palès a les xarxes socials, on han publicat una imatge junts. Jorge Pérez començava dient que aquest cap de setmana es retrobaria amb dues persones molt especials, i pocs instants després acabava confessant que es tractava de Rocío i Albert, per a alegria dels seus fans.

Retrobada a Cantàbria

Els dos ex 'Supervivientes' viatjaven fins a Cantàbria per a visitar a Pérez i recordar els bons moments viscuts a l'illa. Tots han compartit diverses instantànies en les seves xarxes socials, on se'ls pot veure brindant i cridant entusiasmats per l'esperat retrobament, tan sols un mes després que es produís el retrobament del càntabre amb Rocío i Albert, encara que en aquells dies els rebia per separat.

En el viatge s'ha pogut veure a la parella del Guàrdia Civil, Alicia, i a la d'Albert Barranco, Carla, no obstant això no hem vist ni rastre de Manuel Bedmar, el nòvio de Rocío Flores. Un fet que resulta d'allò més estrany, ja que aquest l'havia acompanyat el mes d'agost passat, quan la filla de Rocío Carrasco acudia a Cantàbria per a passar uns dies amb Jorge Pérez i la seva dona.

Malgrat portar vides molt diferents i viure en diferents llocs, els que van ser concursants de 'Supervivents' no dubten trobar un buit en les seves respectives agendes per a poder veure's uns dies i rememorar les grans aventures a les quals han hagut de fer front a l'illa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Disfrutando de un día increíble con mi Sheriff Woody

Una publicación compartida por ALBERT BARRANCO (@albertbcomas) el