Primer pla de Rocío Flores amb la mascareta baixada

Rocío Flores revela els complexos que ho canviaran tot

La col·laboradora de Telecinco està molt canviada

La metamorfosi que Rocío Flores ha experimentat aquest últim any és innegable. Tant és així, que està irreconeixible.

La filla d'Antonio David ara té més confiança, i per això s'ha atrevit a posar en banyador. I és que ara pot presumir de silueta.

«Em sento molt millor amb mi mateixa per a fer aquesta exclusiva. He canviat per dins i per fora», confessa a l'entrevista que ha concedit a la revista 'Semana'. "M'estimo més que mai», reconeix amb orgull.

«Ho he passat malament, però estic molt a prop de ser la dona que vull ser», sosté respecte a l'any tan complicat que ha passat la seva família.

Rocío Flores amb la mirada trista.
Rocío Flores es va fer una lipoescultura per a treure's el greix sobrant | Europa Press

«Al principi estava molt nerviosa. Per a ningú és fàcil posar en banyador, i més quan et veu tot Espanya», afegeix.

«Estic nerviosa, però molt feliç amb el resultat. Em fa una mica de vertigen el que la gent pugui pensar i opinar d'aquesta portada, però estic contenta amb el resultat», revela.

I és que sembla que Rocío està vivint una gran etapa, tant personal com professional.

Rocío Flores i Olga Moreno entrant a la Clínica Bruselas
Rocío Flores i Olga Moreno entrant a la Clínica Bruselas | Catalunya Diari

«Jo la Rocío la veig bastant feliç, segura. Té unes cames que són d'envejar. Jo li ho dic: "les tens més primes que jo". Està supersegura, superbé, es posa roba que abans no es posava», comenta sobre això Gloria Camila Ortega.

«He viscut els complexos que tenia, i se'ls ha tret. Ara vesteix com li agrada. Abans no volia posar-se ni samarretes de màniga curta», assegura la tieta de Ro Flores.

La neta de 'la més gran' ha perdut ni més ni menys que 25 quilos, en part gràcies a l'ajuda de les operacions estètiques.

▶️ Rocío Carrasco pone en su sitio a su tío Amador a pocas horas del estreno

Rocío Flores sorprèn amb una figura imponent

L'últim retoc que s'ha fet és una lipoescultura, de la qual li ha costat bastant recuperar-se.

Va decidir treure's el greix que li sobrava mitjançant aquest procediment, que és una mica menys invasiu que una liposucció normal.

Aquesta, però, no és l'única operació que s'ha fet. Mesos abans de la lipoescultura, Rocío Flores es va operar els pits.

Una cosa que tenia al cap des de fa bastant de temps, segons va dir quan concursava a 'Supervivientes 2020'.

«M'operaré els pits. No m'agraden... Això ho faré costi el que costi, es posi qui es posi davant. Ho faré només sortir», reconeixia.

Un any i mig després, la noia per fi va complir l'objectiu. «Tenia moltes ganes de fer-ho. M'han donat l'alta i ara he d'estar uns dies en repòs. Estic una mica adolorida, però tot ha anat molt bé», va dir a uns reporters.

Rocío Flores amb posat seriós en un plató
Rocío Flores està més a gust que mai amb ella mateixa | Telecinco

I a aquests retocs també hi hem de sumar una extracció de les boles de Bichat, una rinomodelació i un augment de llavis amb àcid hialurònic. A més, s'ha injectat bòtox per a treure's les arrugues i ha portat ortodòncia invisible per arreglar-se les dents.

«M'he tret un bony del nas, m'he omplert una mica els llavis i m'he posat bòtox al front. I, com que tinc un os de naixement, me l'he omplert», detallava a les xarxes socials.

El canvi d'alimentació que ha fet, juntament amb la pràctica d'exercici, també l'ha ajudat a aconseguir aquest propòsit.

Sense comptar els nombrosos tractaments «per reduir, tonificar i modelar» la figura, entre els quals inclouen sessions regulars de fustateràpia corporal per a reduir la cel·lulitis i activar el sistema circulatori i el sistema limfàtic.

«Sempre m'he estimat i valorat molt poc, però ara estic en un punt en què em trobo bé amb mi mateixa», reconeixia la jove.