Rocío Flores seriosa

Rocío Flores se sincera sobre l'estat del seu pare després de la ruptura

Rocío Flores assenyala que el seu pare està en xoc després de la ruptura

Marta Riesco i Antonio David fa tota la setmana que acaparen focus i titulars. I és que, per a sorpresa de tots, ja fa gairebé una setmana, la reportera decidia posar punt final en directe a la seva relació.

La col·laboradora va decidir acabar amb l'idil·li després de sentir-se traïda i decebuda per l'exguàrdia civil. El motiu principal que la va portar a prendre aquesta dràstica decisió és que ell la va deixar tirada el dia del seu aniversari, quan el presentaria formalment com el seu xicot.

«Ell és on creu que ha d'estar i ja està... De vegades a la vida una es cansa», afirmava Marta Riesco. «No crec que pugui continuar la relació», afegia hores abans de celebrar el seu aniversari.

Marta Riesco, al límit després de tot l'enrenou mediàtic

Després de la ruptura en directe, Marta Riesco ha continuat parlant sobre els seus sentiments. I és que a El programa de Ana Rosa se l'ha pogut veure realment afectada després de la ruptura.

Allà va afirmar estar molt afectada pels fets i va admetre necessitar un temps allunyada de les càmeres. «Necessito respirar i comprovar que segueix havent-hi llum tot i que el túnel es torna més fosc per segons», assenyalava.

Marta Riesco va exposar que es prendria uns dies per trobar-se i refugiar-se en les persones que més la volen. «Tornaré amb la mateixa llum i amb la mateixa alegria que em caracteritza, això us ho prometo», afirmava.

Marta Riesco plorant a 'Ya son las ocho'
Rocío Flores ha reconegut que el seu pare està bloquejat després de la ruptura amb Marta Riesco | Mediaset

I és que, malgrat el cop dur, la reportera afirmava que se sent «valenta i forta». A més, està orgullosa d'haver apostat per l'home que més estimava. «Ho he donat tot per la raó més meravellosa i poderosa que hi ha, l'amor», finalitzava.

Marta Riesco també confessava haver-se posat en contacte amb el seu ex, però no va obtenir cap resposta. «Li he trucat, li he enviat missatges, ha estat ell qui no ha volgut contestar», assenyalava.

Rocío Flores parla de com està el seu pare després de la ruptura

Tot i això, poc se sabia de com estava portant la ruptura Antonio David, ja que no s'ha pronunciat públicament sobre això.

Molts són els rumors i xerrameques sobre el motiu que va portar el pare de Rocío Flores a deixar plantada a qui era la seva parella. Alguns han apuntat que van ser Olga Moreno i Rocío Flores els que van posar entra l'espasa i la paret a l'exguàrdia civil per no anar a la celebració.

Tot i això, tot apunta que Antonio David tenia els seus propis motius per no assistir a la festa d'aniversari. Així ho afirma Rocío Flores: «Sí, ho sabia des de divendres, que no hi aniria, però no explicaré els motius perquè no sé realment tot», assenyalava.

Rocío Flores amb mala cara a un plató
Rocío Flores ha afirmat que el seu pare està en xoc | Mediaset

Rocío Flores ha aclarit que ja sabia que el malagueny no viatjaria a Madrid per estar a la festa de la seva parella «des d'abans que se celebrés l'aniversari». «Vaig parlar amb el meu pare i m'ho va dir», va afegir.

Per la seva banda, sembla que l'exguàrdia civil tampoc no està passant bé el trànsit de la ruptura. «És el meu pare, és casa meva i no veig bé ningú, ell no està bé», apuntava.

«No vol parlar de res amb ningú. Està en un moment complicat, bloquejat. És el que veig», ressaltava.

I és que, sens dubte, una ruptura no és plat de bon gust per a ningú. «Crec que és una situació en què ningú no ho està passant bé. És una cosa força complexa, anem aprenent a portar-ho pas a pas de manera improvisada», afirmava Rocío Flores .