Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Terelu Campos en un plató de televisió

Terelu Campos i Rocío Flores es retroben per sorpresa després de 9 anys sense parlar

La filla de María Teresa Campos ha explicat tot el retrobament a 'Viva la vida'

El clan de les Campos sempre té alguna cosa a dir. La família està acostumada al fet que tot el que expliqui es converteixi en notícia des de fa més de dues dècades. No obstant això, aquesta vegada ha estat el fotògraf Diego Arrabal qui ha fet que Terelu Campos tornés a ser el centre d'atenció a ‘Viva la vida’ i confessés el seu secret millor guardat.

La filla de María Teresa Campos tenia una notícia de gran rellevància en el seu poder, que finalment ha hagut d’explicar en el programa en el qual col·labora els caps de setmana en TelecincoTerelu Campos i Rocío Flores s'han reunit després de més de nou anys sense intercanviar paraula. Dues setmanes després que la filla de Rocío Jurado trenqués el seu silenci, la major de les Campos s'ha retrobat amb la seva primogènita.

Un anhelat retrobament

La col·laboradora televisiva ha explicat en ‘Viva la vida’ tots els detalls d'aquest retrobament tan esperat. La germana de Carmen Borrego i Rocío Flores es trobaven prenent alguna cosa en un conegut restaurant de la capital madrilenya quan van coincidir. Terelu Campos havia sortit a prendre alguna cosa amb Kike Calleja sense saber que allí s'anava a retrobar amb la filla d'una de les seves millors amigues des de fa anys.

Gloria Camila va ser la primera a saludar a la filla de María Teresa Campos i així ho ha explicat la col·laboradora de 'Viva la vida': «De sobte em van dir 'hola' i miro i veig a Gloria Camila. Ens saludem cordialment i vaig veure a Rocío Flores, a la qual també vaig saludar». La col·laboradora televisiva es va quedar amb un sabor agredolç. I és que creu que les joves anaven a prendre's alguna cosa a aquest local i van decidir fer mitja volta en veure'ls.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

No obstant això, Ana María Aldón, dona del pare de Gloria Camila, ha volgut desmentir les paraules de la seva companya de programa. I és que l'exsupervivent ha parlat amb la filla del seu marit i ha assegurat que les joves ja havien decidit marxar-se d'aquesta zona abans de retrobar-se amb Terelu Campos.

Tot i que la germana de Carmen Borrego no ha volgut donar-li més importància a aquesta coincidència, la veritat és que pot tenir molt de significat. I és que aquesta trobada s'ha produït just en el moment més decisiu de la relació de Rocío Carrasco i la seva primogènita.

Després de l'estrena de la sèrie documental ‘Rocío: contar la verdad para seguir viva’, Rocío Flores està vivint un moment delicat i qui sap si Terelu Campos i la jove hauran aprofitat aquest retrobament casual per a acostar postures, d'alguna forma, entre mare i filla.

Cal no oblidar que les Campos són des de fa més de dues dècades el gran refugi de Rocío Carrasco. I és que aquesta última està més que allunyada de la seva família i ha trobat en aquest clan el seu suport més incondicional.

Bomba en el plató de 'Viva la vida'

Encara que Rocío Flores encara no ha volgut pronunciar-se sobre aquest tema, José Antonio Avilés ha assenyalat que la seva companya de ‘Supervivientes 2020’ li havia autoritzat per a dir que «les coses no són com les estan explicant».

El col·laborador de 'Viva la vida' ha confirmat en el programa que condueix Emma García que la filla major d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco respondrà a la seva mare quan acabin tots els capítols d'aquesta sèrie documental.

De moment poc es pot fer. Caldrà esperar encara unes setmanes per a comprovar si el que ha dit José Antonio Avilés és cert o és una altra més de les seves farses per a acaparar titulars i el protagonisme que tant li agrada.