Primer pla de Rocío Flores seria a la presentació de Vive App

Rocío Flores: les seves últimes paraules sobre Rocío Carrasco aclareixen els dubtes

L'últim cop que Rocío Flores va parlar de la seva mare va deixar clar quina és la seva postura

Rocío Flores ha adoptat una postura diferent de la d'Antonio David Flores, ella prefereix estar-ne al marge i no tornar a parlar de Rociíto. La 'influencer' sap que té molts ulls estudiant els seus moviments i no vol cometre cap error just en aquest moment.

Per tant, ha optat per guardar les distàncies i centrar-se en un negoci que ha muntat amb el seu xicot, el malagueny Manuel BedmarRocío Flores, l'última vegada que va parlar de Rocío Carrasco, va deixar clara quina era la seva postura i per què estava tan dolguda i decebuda. Va assegurar que mai havia pensat a declarar contra ella en el judici que tenia contra el seu fill, David Flores. Va prometre que la seva intenció, malgrat tot el que ha patit, sempre ha estat trobar la pau familiar.

Primer pla de Rocío Carrasco mirant a càmera molt emocionada al plató de Telecinco
Rocío Carrasco continua sense tenir relació amb Rocío Flores | Mediaset

Rocío es va asseure amb el seu advocat al canal de YouTube 'Derecho al Corazón' i es va pronunciar sobre aquest tema. Aquelles van ser les seves darreres paraules i des de llavors ha optat per guardar silenci i no donar resposta a cap dubte. Ben al contrari del que ha fet Antonio David, que sí que s'ha vist obligat a trencar el seu silenci perquè tothom està parlant del seu fill.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Rocío assegura que mai es va plantejar perjudicar la seva mare en termes legals. Entre altres coses, perquè era un assumpte molt seriós. De fet, al principi demanaven un any de presó però, segons Diego Arrabal, s'ha salvat perquè David Flores va sol·licitar que es retirés aquesta pena a l'últim moment.

Les paraules de Rocío Flores resolen el gran dubte

Rocío creu que els seus pares no s'arreglaran mai, així que s'ha desmarcat. «Vist el que hi ha, l'únic que he volgut era que els meus pares paressin i això no ho aconseguiria». Insisteix que mai ha carregat contra la seva mare, tot i que ella sí que ho ha fet en diversos programes de Telecinco.

Primer pla Rocío Flores amb rostre somrient
Rocío Flores té les idees clares | GTRES

«La meva postura aquí era clara: malgrat haver-me assenyalat en un documental i haver-me destrossat, era la meva mare i no declararia contra ella». Aquestes paraules han tancat els dubtes: no volia buscar cap problema.

L'estratègia de Flores no ha funcionat perquè Carrasco ha estat condemnada, tot i que la sentència es pot recórrer. De fet, Informalia assegura que els advocats de Rociíto ja hi estan treballant.