Rocío Flores en un plató de Telecinco

Rocío Flores veta un nou presentador de Telecinco

La jove no vol coincidir en plató amb una de les cares més conegudes de la cadena

Durant molt de temps tant Rocío Flores com el seu pare (Antonio David) van manifestar que ella no volia dedicar-se a la televisió i, és més, han indicat que pretenia seguir amb els seus estudis i amb la seva vida allunyada dels mitjans. No obstant això, curiosament, va canviar d'opinió en el moment que va començar a emetre's la sèrie-documental de la seva mare (Rocío Carrasco), en què el seu progenitor ha estat acusat de maltractaments i de mentir, i per això va ser acomiadat de 'Mediaset'.

En aquest moment, la jove va decidir treballar com a col·laboradora i, a més, per partida doble: primer, a 'El programa de AR', on suposadament només parlaria de 'Supervivientes', però va trigar poc també a trencar la seva paraula. Així, en dues ocasions ja ha parlat de la seva mare i fins i tot li ha enviat missatges a ella.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Segon, en les gales de 'Supervivientes' per poder comentar el pas de la seva madrastra (Olga Moreno) així com de la resta de companys. I l'acceptació d'aquest nou rumb professional li va fer vetar alguns professionals de la cadena, en concret, va vetar a dues col·laboradores. Però, a més, ara ha fet el mateix amb un presentador: Jorge Javier Vázquez.

Els dos primers vetos

Fa uns dies es va donar a conèixer que Rocío Flores, per fitxar pels dos citats programes, havia establert una condició, la qual era no coincidir als platós amb dues col·laboradores molt significatives de 'Mediaset': Paloma García Pelayo i Belén Rodríguez. Curiosament, dues dones que donen suport el testimoni de la seva mare i que deixen en dubte al seu pare. D'aquesta manera, aquestes han vist reduïdes les seves participacions en televisió per aquesta ferma decisió, la qual ha causat un gran malestar entre els companys de Telecinco com a Kiko Hernández, que la va titllar «d'indecent».

El seu nou veto: Jorge Javier Vázquez

Durant el temps que va exercir com a defensora del seu pare a 'GH VIP 7' i fins i tot com a concursant de 'Supervivientes', Rocío Flores va tenir molt bona sintonia amb Jorge Javier. No obstant això, el fet que ara aquest doni suport al testimoni de Rocío Carrasco no li agrada i, per això, sembla que ha decidit vetar-lo. Vaja, que no està disposada a seure al plató de 'Supervivientes' amb ell. El mateix 'damnificat' és qui ha revelat en directe a 'Sálvame' i a través de l'humor i la ironia que el caracteritza el veto que aquesta li ha posat.

Concretament, ha aprofitat la presència de Carlos Sobera, un altre dels presentadors de 'Supervivientes', per explicar què li passa: «Tu tens molta sort. El que fa tenir una trajectòria impol·luta. Hi ha gent que vol asseure's amb grans professionals…». En aquest punt, el convidat ha dit: «Aquesta nit estarà amb nosaltres Rocío Flores, i ve en un moment especial perquè ha passat l'aniversari del pare, just després de les declaracions que ha fet Rocío…».

Davant aquest comentari, Jorge Javier Vázquez ha optat per la ironia i ha dit: «Que curiós que mai vulgui anar els dijous!». La resposta de Sobera ha estat: «Jo què sé, li semblaré... Tindrà menys por». El presentador de 'Sálvame' tot seguit ha afegit amb sentit de l'humor: «Dona-li records de part meva».

Rocío Flors Carrasco i Gloria Camila Ortega durant la gala al programa 'supervivents' a Madrid. 2017.06.29
Rocío Flores i Jorge Javier Vázquez van tenir una relació cordial en el passat | GTRES

El públic opina

Després de conèixer-se que Rocío Flores no vol compartir plató amb Vázquez, els espectadors no han dubtat a donar el seu punt de vista al respecte i, la veritat, és que hi ha hagut opinions per a tots els gustos. Així, d'una banda, es troben els espectadors de Telecinco que estan d'acord amb la decisió de la jove, manifestant-ho amb missatges com ara aquests:

  • «Estaria bé després de com la poseu en el vostre programa».
  • «Categoria que té i fa bé no voler veure't la cara».
  • «Què té d'estrany? Creus que algú amb dignitat aniria després de com l'heu tractat? Ves a la platja!».

No obstant això, d'altra banda, hi ha els qui carreguen contra Rocío per no deixar de fer vetos des que ha fitxat com a col·laboradora, on mostra d'això són comentaris que s'han publicat en xarxes socials com els següents:

  • «Serà que el pare encara no li ha donat les instruccions del dia».
  • «És incongruent que Rocío vulgui que es tracti a Olga com a concursant i després ella posa condicions per defensar-la. A la fi ho està portant al terreny personal ella».
  • «No hauria d'anar mai. Les maltractadores que es quedin a casa».