Amador Mohedano fent un petó al front a Rocío Jurado

Rocío Jurado era conscient de les trampes del seu germà i mànager, Amador Mohedano

Amador ha explicat una anècdota sobre la seva germana que fa pensar que el coneixia perfectament

Rocío Jurado era una dona molt familiar a qui li agradava tenir a prop les persones que estimava, entre les quals hi havia el seu germà, Amador Mohedano, que li feia de mànager.

Des que la cupletista va morir, han circulat molts rumors sobre els suposats tripijocs econòmics que ell feia. Aquestes especulacions s'han incrementat ara que s'ha sabut que Rocío Carrasco, la filla de 'la més gran', parlarà, i no precisament bé, dels Mohedano a la seva docusèrie. Una producció que dimarts va començar el compte enrere amb un especial sobre l'artista esmentada que va emetre Telecinco.

Arran d'aquest homenatge que s'ha fet a la seva germana, Amador ha explicat una anècdota que ha cridat l'atenció. I és que ha deixat clar que Rocío sabia perfectament com era ell i què feia amb els seus diners.

L'anècdota de Rocío Jurado i Amador Mohedano

'El último viaje de Rocío' és l'especial que aquest dimarts es va emetre a Telecinco per a retre homenatge a la Jurado. La seva filla i alguns amics de la mítica cantant van parlar d'ella, i tots coincidien que era una gran persona.

Amador Mohedano no va voler intervenir en l'especial, però sí que en va parlar a 'Ya son las ocho', el programa on treballa la seva ex, Rosa Benito. Visiblement emocionat, va confessar que tenia una relació molt especial amb la seva germana. En concret, va parlar de l'última vegada que la cupletista va cantar per a ell.

Rosa Benito va ser qui va donar peu a que expliqués aquesta vivència. Li va dir: «El que li agradava més a la Rocío era cantar fins a l'últim moment. Com quan et va cantar 'Y, sin embargo, te quiero' a les set del dematí quan estava malaltona».

I ell va respondre: «Aquí em va matar. Feia molts dies que no dormia, i aquell dia me'n vaig anar a casa plorant, que no sé ni com veia la carretera. Em vaig llançar al llit i em vaig adormir de seguida, i a les set em va trucar i em va cantant 'Y, sin embargo, te quiero'. M'estimava amb bogeria, com jo a ella».

Amador Mohedano en un photocall
Amador Mohedano ha explicat una anècdota molt tendra que va viure amb Rocío Jurado | GTRES

S'han generat molts rumors

Aquest detall tan emotiu que Amador va confessar no ha passat inadvertit per a moltes persones. Així, mitjans de comunicació i ciutadans corrents ho han comentat. En concret, han destacat la cançó que ella li va cantar, que té una lletra que pot ser molt significativa en aquest cas.

I és que la composició diu: «Ets la meva vida i la meva mort. T'ho juro, company. No t'hauria d'haver estimat, no t'hauria d'haver estimat. I, tanmateix, t'estimo».

Diversos mitjans, com 'Informalia', han entès aquesta tornada tan contundent com una indirecta que 'la més gran' va llançara al seu representant. Consideren que li deia que estava al corrent dels tripijocs que feia i que, per aquest motiu, no l'hauria d'estimar, però que, malgrat tot, eren germans i l'estimava per damunt de qualsevol cosa.

Primer pla de Rocío Jurado somrient a càmera
Diuen que Rocío Jurado va donar una indirecta al seu germà cantant-li una cançó | GTRES

Això sí, tot són comentaris i rumors. Caldrà esperar a que s'emeti la segona temporada de la docusèrie de Rociíto per a veure si s'aclareix alguna cosa en aquest sentit. És a dir, per a saber si la cantant realment era conscient de com el seu germà gestionava la seva carrera, econòmicament parlant.

Mentre aquest moment no arriba, Amador ahir va tenir molt bones paraules amb Telecinco i amb la seva neboda gran per haver fet un homenatge tan bonic a la cupletista. «M'he emocionat veient tantes fotos. La majoria les vaig fer jo. Vull donar les gràcies a tota la gent que hi ha col·laborat», va agrair.

«M'alegro que es facin coses d'aquesta mena amb respecte i amb afecte, perquè la gent jove ha de veure qui era Rocío Jurado».