Rocío Carrasco en el documental que Mediaset ha estrenat sobre la seva vida

«A Rocío Jurado l'havien de matar abans que veiessin un cèntim d'ella»

L'herència de Rocío Jurado va ser el detonant del conflicte familiar que no deixa viure tranquil·la a Rocío Carrasco

El vuitè capítol de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' ens ha deixat sense paraules. Rocío Carrasco ha parlat sobre l'herència de Rocío Jurado i fins i tot de la pallissa que va rebre per part de la seva filla l'any 2012. «No es pot permetre tenir bons sentiments cap a mi, perquè sap que si ho fa, no serà acceptada a casa del seu pare, que és la persona a qui més estima. Quan la por t'acompanya cada dia de la teva vida, es converteix en pànic».

«Ara tinc por, però ha arribat el moment d'explicar la veritat», ha assegurat Rocío Carrasco. D'altra banda, no s'ha tallat ni un pèl per manifestar que l'herència de Rocío Jurado va ser un dels detonants del conflicte familiar. Després de ser nomenada hereva universal de la seva mare, Rocío denuncia que la resta de familiars van unir-se a la persona que més mal havia fet «a la seva germana, a la seva dona, a la seva neboda, i la filla de la teva dona».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'herència de Rocío Jurado

«L'havien de matar abans perquè veiessin un cèntim d'ella», ha sentenciat Rocío Carrasco fent referència a molts membres de la seva família. «La marmessora de la meva mare, Anna, ens va trucar a tots per dir-nos que anéssim a casa de la meva mare. I vam anar la meva tieta Gloria i el seu marit, Amador i la seva dona, Ortega Cano, la marmessora i jo», ha explicat sobre el dia del testament. Rocío manifesta que «estàvem els que havíem d'estar. Bé... tampoc tots perquè hauríem d'haver estat el seu germà, la seva germana, el seu marit i jo».

A més, ha enumerat les pertinences que va deixar a cadascú: «A Gloria va deixar-li una finca, a Amador una altra i a mi em va deixar com a hereva universal», ha explicat sorpresa perquè en aquell moment no sabia quina decisió havia pres la seva mare. I per si no n'hi hagués prou, Rocío ha explicat el motiu pel qual Rocío Jurado no va deixar res per als seus nets, Rocío i David Flores. «Era la seva última voluntat. Així es diu, no? Acte d'últimes voluntats, perquè ella va considerar que no havia de deixar-los res», ha al·legat amb rotunditat.

«Rocío Flores per no tenir, no té ni a la dona que l'ha parit. Veig canvis a l'escola, en la seva actitud... amb Fidel tenia una relació meravellosa. Vaig adonar-me que no estava bé emocionalment, i no només per la mort de la meva mare. Em trobava amb situacions antinaturals», lamenta Rocío Carrasco. 

Sens dubte, el testament va desencadenar la disputa familiar, i així ho confirma Rocío, que afirma que «després cada un agafa el seu camí. Bé, alguns molts junts i altres pel nostre camí». Així, com manava la llei, un terç del total corresponia de manera equitativa als fills de Jurado, i l'altre terç per a Ortega Cano, i el restant per a la resta d'hereus.

En concret, el torero va quedar-se amb la seva part de la finca de Yerbabuena i la ramaderia de Sevilla, mentre que els germans van quedar-se amb la finca de Los Naranjos, a més de la casa de Chipiona per a Gloria, i una nau industrial per a Amador i els seus fills 'dins del matrimoni'.