«Rocío Flores podria trencar la seva relació amb el seu germà David»

La jove sempre ha tractat de protegir-lo per evitar-li un patiment innecessari

Rocío Flores ho està passant realment malament a causa que la primogènita d'Antonio David Flores fa anys que no es parla amb la seva mare i el seu possible acostament està cada vegada més lluny. El passat mes de març va estrenar-se la sèrie-documental sobre la vida de Rocío Carrasco, 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', la qual ha suposat un abans i un després en la vida de la jove que ha vist perillar la relació amb el seu germà David en les últimes setmanes.

I és que des que David Flores decidís anar-se'n a viure al costat del seu pare i la seva germana Rocío, els germans no s'han distanciat en cap moment gràcies a l'afecte que es professen, i junts han tractat de portar de la millor manera possible els obstacles que els ha anat posant la vida, malgrat la seva joventut. De fet, Rocío Flores és la fidel protectora del seu germà petit i vol allunyar-lo de la polèmica que s'ha generat amb la sèrie-documental sobre la vida de la seva mare.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Una relació afeblida

La docu-sèrie sobre Rocío Carrasco podria haver distanciat a dos germans, que sempre han estat d'allò més units davant les adversitats, ja que Rocío Flores sempre ha cuidat molt de David i per ell sent veritable adoració. De fet, la jove ha dit diverses vegades que el seu germà és el que més estima de tota la seva vida. Des que la seva mare trenqués la relació amb tots dos, Rocío Flores s'ha encarregat, al costat del seu pare i la dona d'aquest, Olga Moreno, de protegir-lo i allunyar-lo del focus mediàtic perquè patís el menys possible. I és que la cruenta batalla mediàtica entre els seus progenitors fa anys que genera polèmica.

Ara, segons publica 'Cotilleo', la relació fraternal podria estar en perill i el vincle tan especial que David Flores i la seva germana Rocío tenen penjaria d'un fil després de les dures declaracions de Rocío Carrasco en el documental sobre la seva vida. La filla de Rocío Jurado assegura a 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' que sempre va mantenir una relació d'allò més especial amb el seu fill petit, a qui, per descomptat, assegura troba molt a faltar. De fet, la filla de Pedro Carrasco explica que quan la seva primogènita la increpava, ell donava la cara per ella i la defensava a capa i espasa.

No obstant això, amb el pas el temps, Rocío Carrasco va passar a un segon pla i David Flores va posar en un pedestal a la seva germana, a qui considerava el seu gran referent fins fa ben poc. L'huracà deslligat amb l'emissió de cada un dels capítols sobre la vida de la filla de Rocío Jurado podria estar deteriorant la relació entre germans. Segons el citat mitjà, David Flores tindria una postura molt diferent de la de Rocío Flores i, per aquest motiu, no seria estrany que tots dos tinguessin les seves picabaralles i diferències a l'hora d'entendre's.

Exigeix conèixer tots els punts de vista

Segons 'La Razón', el petit dels dos germans li hauria demanat al seu pare, Antonio David Flores, veure el documental complet sobre la vida de la seva mare, on l'exguàrdia civil i la seva filla gran no surten per res ben parats. Mentre Rocío Carrasco titlla de «maltractador» i «monstre» al seu exmarit, a la seva filla gran li retreu el fet d'haver-li propinat una pallissa influenciada, suposadament, pel seu pare.

A aquest fet terrible la filla de Rocío Jurado va voler dedicar-li íntegrament un episodi dins de la seva sèrie-documental, el qual va ser un dels capítols més vistos. Així, tot apunta que el jove vol prendre les seves pròpies decisions i és fonamental per a això tenir tota la informació possible, encara que això suposi reviure moments de la seva vida que li han causat un gran sofriment.


Comentaris

envia el comentari