Imatge de Roger Escapa a Catalunya Ràdio en un pla frontal

Roger Escapa, de Catalunya Ràdio: la seva nòvia, una famosa actriu catalana i de TV3

Així és l'actriu catalana que ha enamorat al presentador d''El Suplement'

El periodista Roger Escapa és una de les veus més conegudes de Catalunya, doncs presenta el programa 'El Suplement' de Catalunya Ràdio els caps de setmana. 

Actualment, Escapa està sortint amb Diana Gómez, una actriu catalana famosa per interpretar papers en grans sèries com ara 'La Casa de Papel', 'El Crac', 'Valeria, i la seva història d'amor té un començament bastant particular.

Imatge de Diana Gómez al plató de 'Zona Franca' el 12 de gener de 2021
Així va conèixer Diana Gómez a la seva actual parella | TV3

Així és, l'actriu i el presentador d''El suplement' mantenen una relació amorosa des de fa quatre anys i ja tenen un fill en comú, en Gael.

«La Diana va venir a casa meva i ja no va marxar»

En una entrevista en directe a la ràdio, Escapa va parlar sobre com es van conèixer.  «La vaig entrevistar a ella i a la meva futura sogra», comença el periodista. Al programa d''El Suplement' feien una secció anomenada 'Amor de mare' on el convidat portava a la seva progenitora al programa i els oients havien d'endevinar qui era el fill o la filla amb les respostes que donava la mare.

Durant l'entrevista, va haver-hi molt bon rotllo entre els dos i van intercanviar contactes. Van començar la seva relació i des de llavors no s'han tornat a separar. L'any de l'entrevista van passar l'estiu junts a Madrid i la quarantena els va unir encara més, aquest cop a Barcelona

La notícia 'bomba'

El 2021, la Diana Gómez i el Roger Escapa van donar la notícia més esperada:  Estàven esperant el seu primer fill. La Diana va assistir a una entrega de premis a Madrid i l'actriu va posar al photocall amb les mans a la panxa, confirmant així els rumors sobre el seu embaràs.

Un fet que va rebre el suport dels seus companys i companyes de gravació i tots plegats van celebrar la bona notícia. «Jo què sé, la vida dona moltes voltes. Ara estem molt bé i feliços. A viure el present, que és el que toca.», reflexionava la Diana quan li van preguntar sobre els seus desitjos de ser mare.

No va ser fins el 2022 que la parella va donar la benvinguda al petit Gael. Quatre anys més tard, la família continua unint encara més els llaços i no podrien estar més feliços.