Captura de Carlos Sobera a la gala de 'Supervivientes' del 25 de maig de 2023.

Un col·laborador de 'Sálvame' revela qui seria el guanyador de 'Supervivientes'

La final de 'Supervivientes 2023' és a prop i molts assenyalen el mateix concursant

'Supervivientes' està arribant al final i cada vegada hi ha més competència. Per això, els concursants estan duent a terme moltes estratègies.

Tothom pensava que Adara Molinero tenia moltes possibilitats d'emportar-se el premi final, però tot ha canviat. Algú de 'Sálvame' expert en la matèria, després de veure els darrers esdeveniments, s'ha pronunciat.

Miguel Frigenti, tertulià de 'Sálvame' i amant de 'Supervivientes', ha revelat que el guanyador serà Asraf Beno, xicot d'Isa Pantoja. El més curiós és que és amic d'Adara, per això ningú no entén que hagi posat damunt la taula aquesta teoria. Fa un temps que explica que Molinero ha triat el camí equivocat: victimitzar Asraf i donar-li massa protagonisme.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

'Sálvame' està seguint de prop 'Supervivientes' i tots els seus col·laboradors hi estan implicats. La majoria dona suport a Adara i desconfia d'Asraf Beno, però Frigenti està convençut que acabarà guanyant el joc. Hem de tenir molt en compte la seva opinió perquè fa molts anys que comenta programes i les seves prediccions solen complir-se.

Imatge d'Asraf Beno amb el rostre seriós a 'Supervivientes 2023'
Asraf Beno està molt a prop de la final. | Mediaset

'Supervivientes' és un programa amb un pressupost molt elevat, per això es pot permetre contractar grans estrelles. Precisament Asraf no va entrar com el gran fitxatge, però ha adquirit força popularitat i cada vegada té més pes.

'Supervivientes' lliurarà el seu premi ben aviat

'Sálvame' està dividit, hi ha dos bàndols clarament diferenciats: els que donen suport a Adara i els que donen suport a Asraf. Pipi Estrada ha arribat a enfrontar-se amb María Patiño, que assegura que la model «està sent real i ha de guanyar». Miguel Frigenti, per la seva experiència, sap que no serà així perquè el públic sempre es posiciona al costat del feble.

Imatge d'Adara Molinero discutint amb Asraf Beno a 'Supervivientes'
Adara Molinero no s'hauria portat bé amb Asraf Beno. | Mediaset

«Adara s'ha equivocat, li està donant a Asraf el que ell vol: un motiu més per victimitzar-se. Asraf ha demostrat ser molt intel·ligent i els seus rivals una colla de maldestres. Llàstima (o no) que Adara hagi estat incapaç de fer de cor fort i no enfrontar-se al fals màrtir».

El tertulià ha aclarit que ell no dona suport a Asraf, però està convençut que serà el nou guanyador de 'Supervivientes'. S'estima més que s'emporti el premi Adara, però creu que ha comès errors molt significatius.