Primer pla de Manuel Cortés decebut a 'Supervivientes 2023'.

Manuel Cortés: el motiu real pel qual ha d'abandonar 'Supervivientes'

Manuel Cortés ha de tornar a Espanya

Fa uns dies, Manuel Cortés va tenir un problema de salut que el va obligar a no ser al costat dels seus companys. I és que el fill gran de Raquel Bollo va haver de ser evacuat dues vegades per l'equip mèdic de 'Supervivientes 2023'.

Des d'aleshores, hi ha hagut molta preocupació per l'estat de salut de Manuel Cortés, ja que això podria perillar, no només la seva integritat física, sinó la seva continuïtat al concurs.

Ahir, diumenge, finalment es descobriria com estava evolucionant el cantant pel que fa a aquest assumpte. Lamentablement, el programa va prendre la dràstica decisió que Manuel Cortés havia de tornar a Espanya tan aviat com fos possible per un clar motiu.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Manuel Cortés, obligat a abandonar 'Supervivientes 2023'

«Ha passat tot el cap de setmana en observació, està bé. Ha estat descansant», així començava la gala amb Laura Madrueño explicant l'última hora de l'estat de salut de Manuel Cortés.

Això sí, l'espai es va prendre el seu temps per comunicar què és el que finalment havia decidit fer amb el germà d'Alma Bollo. Uns moments després, apareixia un Manuel Cortés amb un aspecte força decaigut.

«El cos no em respon com voldria i gràcies a l'equip mèdic estic aquí», va afirmar. Al final, després d'aquestes paraules, Manuel Cortés escoltava la determinació que havia pres el reality.

«Després de tornar a dur a terme totes les analítiques i les proves pertinents i veient-ne els resultats, l'equip mèdic del programa ha decidit que el teu estat físic no aconsella la teva continuïtat en el concurs i per això has d'abandonar l'aventura», va comunicar el presentador Ion Aramendi.

Per la seva banda, Manuel Cortés, esfondrat per haver d'abandonar Hondures, deia el següent. «M'ho imaginava, perquè són uns dies molt durs per a mi perquè el cos no m'acompanya». De manera que, si el reality ha decidit que el millor per a Manuel Cortés és que torni a Espanya, és perquè la seva salut no és tan bona com es va arribar a pensar en un primer moment.

Tot i que el concurs sempre ha fet creure als teleespectadors que no hi ha res a témer, la veritat és que amb la decisió que ha pres s'ha demostrat tot al contrari.

Foto de Manuel Cortés i Alma Bollo plorant a 'Supervivientes 2023'.

«Em fa molta pena, se'm trenca el somni que tenia de guanyar el programa i contra això fa diversos dies que lluito. És impossible», va dir Manuel Cortés. Ara, l'andalús es podrà recuperar del tot a casa, acompanyat de la seva estimada mare i els seus éssers més propers.

Encara que li faltarà una persona incondicional a la seva vida, Alma Bollo, que es va trencar completament en conèixer que el seu germà havia de marxar del concurs.