Primer pla d'Ana Obregón amb rostre somrient

Ana Obregón s'atreveix a revelar per què la seva bebè no pot dormir tranquil·la

Ana Obregón explica el que ha passat

Ana Obregón ha tornat a les seves xarxes socials per compartir el motiu pel qual la petita Ana Sandra no pot dormir. Tot apunta que la seva estada a Miami no està sent tan tranquil·la com esperava.

Ja queda molt poc perquè la 'socialité' i la filla biològica d'Aless Lequio tornin a Espanya. O això és el que, almenys, s'hi va dir fa unes quantes setmanes. Segons va assegurar Vanitatis, està previst que Ana Obregón viatgi a Espanya «entre mitjans de maig i inicis de juny», ja que «té diversos projectes professionals tancats i no pot continuar posposant-los».

Ana Obregón donant el biberó a la seva néta Ana Sandra Lequio Obregón
Ana Obregón explica els problemes que ha tingut la seva neta per dormir. | Instagram, @ana_obregon_oficial

No obstant això, i malgrat aquesta informació, avui la 'socialité' continua instal·lada amb la seva neta a Miami. I prova d'això és el contingut que publica al seu compte d'Instagram. Fa unes hores, Ana Obregón ha compartit amb els seus més de 1.000.000 de seguidors els problemes que està tenint Ana Sandra per agafar el son. A finals de maig, els habitants dels Estats Units s'uneixen per celebrar una de les seves festes més rellevants.

Ana Obregón explica tots els detalls

Ana Obregón ha revelat, a través d'Instagram, el motiu pel qual la seva bebè no ha pogut dormir tranquil·la aquests últims dies. Sembla que tot apunta que als Estats Units s'estan preparant per celebrar un dels seus dies més importants: el Memorial Day ('Dia del Memorial', en català).

Aquesta festivitat, que té lloc a finals de maig, se celebra cada any en honor a tots aquells que van morir mentre servien a les Forces Armades del país. Per això, aquests darrers dies, el cel de Miami ha estat ple d'avions. I prova d'això és la història que Ana Obregón ha compartit al seu perfil d'Instagram.

Storie d'Ana Obregón molesta pel so dels avions a Miami perquè desperten a Anita
Ana Obregón es queixa del soroll dels avions. | Instagram, @ana_obregon_oficial

Segons es pot veure a la imatge, cada «dos minuts» sobrevola un avió per la zona on viu la biòloga. Tot i que es tracta dels assajos previs a la celebració, el soroll d'aquestes aeronaus no deixen dormir la petita Ana Sandra. «Assajos del Memorial Day! Cada dos minuts despertant Anita», ha escrit Ana Obregón amb aquesta instantània.

No obstant això, i malgrat la molèstia que ha estat per a la seva estimada neta, la 'socialité' ha tornat a acudir a aquesta xarxa social per celebrar dos esdeveniments rellevants. Juntament amb un vídeo en què es poden veure un espectacle de focs artificials, Ana Obregón ha volgut desitjar-li un bon Memorial Day a tots els estatunidencs.

Storie d'Ana Obregón celebrant el Memorial Day a Miami i la victòria d'Isabel Díaz Ayuso en les eleccions d'Espanya de 2023
Ana Obregón celebra aquest dia sense estar-se de res. | Instagram, @ana_obregon_oficial

A més, des de Miami, l'empresària ha fet un altre fet important que ha tingut lloc a Espanya. Per fi hem pogut saber qui governarà a les diferents autonomies i localitats del territori espanyol durant els pròxims quatre anys.

Aquest diumenge han tingut lloc les dues eleccions corresponents, uns comicis que ha finalitzat amb l'aclaparadora victòria del Partit Popular. Per això, Ana Obregón no ha deixat passar l'ocasió per felicitar Isabel Díaz Ayuso i celebrar, així, «la victòria aclaparadora, per segona vegada, d'una dona».

Ana Obregón continua tenint molt present Aless

No hi ha ni un sol dia en què Ana Obregón no recordi el seu estimat fill i així s'ha demostrat a l'última publicació que ha compartit a Instagram. Al costat d'una fotografia seva i de la petita Ana Sandra, la 'socialité' ha volgut dedicar unes emotives paraules a Aless Lequio.

«Aquest seria el 'selfie' de la meva vida si el meu fill fos aquí. Moment amb els dos amors de la meva vida que algunes persones em volien robar, persones tòxiques amb un gran problema, una ment tancada i la boca massa oberta».

A més, Ana Obregón ha assegurat que les crítiques que ha rebut, només li fan «pessigolles», després d'haver hagut d'«enterrar el meu únic fill». «No obstant això, la majoria m'envieu paraules plenes d'empatia i amor que m'arriben directes al cor», ha assegurat la televisiva.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!