El valencià Román Collado pateix una greu cornada a Las Ventas

El torero es troba «animat i tranquil», tot i que en aquests moments està ingressat a l'UCI
Imatge del moment de la cornada de Román Collado
El valencià Román Collado va patir l'accident quan intentava investir el seu tercer brau | CatalunyaDiari.cat

S'acostuma a dir que hi ha gafes que van amb l'ofici de cadascú, però està clar que hi ha alguns que són més perillosos que uns altres i que poden posar en risc seriosament la teva salut. Aquest és el cas del torero Román Collado.

 

El valencià va patir una cornada durant la seva actuació a la plaça de Las Ventas de Madrid el passat diumenge a la tarda. A causa de l'incident, Collado va patir ferides molt greus que van haver de ser intervingudes en un primer moment en la mateixa infermeria del recinte, tal com explica 'La Coctelera'.

 

 

A Las Ventas van fer-li un torniquet per evitar la pèrdua de sang

En aquest sentit, el metge que va dur a terme les intervencions quirúrgiques, García Padrós, va explicar que només arribar el torero a la infermeria «li van tallar el vestit i en comprovar que l'hemorràgia era venosa li vam aplicar un torniquet per sota de la ferida per a tallar la sang». Seguidament, el van poder estabilitzar i, malgrat la quantitat de sang que va perdre, no van haver de fer-li cap transfusió. No obstant això, el metge va decidir derivar-lo de forma urgent a l'hospital, ja que es van adonar que tenia l'artèria femoral molt afectada. «Ja vam preveure que havia de passar per quiròfan», va explicar el metge.

 

Finalment, Collado va ser traslladat fins a l'hospital San Francisco de Asís de Madrid on el van intervenir de la cornada de fins a 30 centímetres en la cara interior de la cuixa dreta i amb un pronòstic «greu» en tenir l'artèria femoral seccionada. Finalment, se li va practicar un 'bypass' amb vena de l'altra cama, per evitar que patís una trombosi. Després de la intervenció, des del centre hospitalari han informat que el torero es troba «animat i tranquil», tot i que en aquests moments està ingressat a l'UCI. 

 

Nombroses mostres de suport a les xarxes socials

Collado va patir l'accident quan intentava matar el seu tercer brau. Va ser llavors quan l'animal va aconseguir clavar-li l'asta a la cuixa i el va aixecar pels aires causant-li una visible ferida i pèrdua de sang. Després del greu ensurt, el valencià ha estat rebent nombroses mostres de suport dels seus seguidors, els quals, esperen que es recuperi ben aviat per a poder tornar a veure'l en acció.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No queremos más fotos desagradables. Ayer todo era negro, hoy empieza a salir el sol. Cuestión de actitud.

Una publicación compartida por Román Collado (@romancollado) el

 

També et poden interessar...

  • Fran Rivera rep la cornada d'un toro als testicles
  • Gonzalo Caballero, parella de Victòria Frederica, rep l'alta després de rebre una cornada a Las Ventas

 Comentaris

envia el comentari