Candela Serrat

Candela Serrat i Daniel Muriel es casen a Menorca

La parella ha anunciat la feliç notícia a través d’un comunicat i diverses fotografies del gran dia

Candela Serrat i Daniel Muriel van protagonitzar un dels casaments més romàntics de l’any aquest passat dissabte 8 de juny. La parella es va donar el ‘sí, vull’ a Menorca, illa que té una important càrrega sentimental per ambdós.

Enmig d’un paratge natural i de somni, la núvia es va dirigir a l’altar al costat del seu pare, el cantant Joan Manuel Serrat. L’actriu, de 33 anys,  va lluir un disseny exclusiu de la firma Rosa Clarà d’inspiració romàntica i es va mostrar radiant.

Una boda de somni i uns nuvis poc convencionals

El vestit de Candela estava compost per 3 peces i fet amb guipur italià i tul plumeti. I és que com a dona poc convencional que és, la filla de Serrat li va donar el seu toc personal amb els complements. En aquest sentit, Candela va voler trencar els esquemes amb uns botins metal·litzats i unes arracades de MaisxFrida. A més, amb el seu pentinat, amb la cabellera recollida i una cua ‘bubble’, amb llacets de color carabassa, va aconseguir donar-li un toc més juvenil al seu ‘look’ nupcial.

Per la seva banda, Daniel va escollir un vestit d'home molt vistós del dissenyador Félix Romero. L’actor va combinar una jaqueta de color blanc trencat, amb un corbatí de la mateixa tonalitat, amb uns pantalons molt atrevits de ratlles blanques i blaves, a més de lluir un mocador vermell a la solapa de l’americana.

Es van comprometre aquest gener

Aquest casament tan romàntic, entre Candela Serrat i Daniel Muriel, ha arribat pocs mesos després que la parella anunciés el seu compromís matrimonial al gener, a través de les seves xarxes socials.

La parella, que va anunciar aquesta bona notícia a través d’un comunicat, va celebrar el convit a la tarda, després de la cerimònia, acompanyats dels seus familiars i amics mentre gaudien del càtering que van contractar a l’empresa Menorca Events.

També et pot interessar...