Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rosa Benito.

Rosa Benito ja coneix l'últim desig del gran amor de la seva vida

Rosa Benito contempla com surt a la llum el desig ocult d'Amador

Rosa Benito és una dona que ha estat, durant molts anys, unida al germà de Rocío Jurado, Amador Mohedano.

Sens dubte, Amador ha estat un gran amor a la vida de Rosa Benito tot i que en els últims anys la seva relació tocava al final. S'acabava després de més de tres dècades casats, i és que la crisi matrimonial que van patir no va ser poca cosa. Va arribar a un extrem que Rosa Benito va decidir que els camins de tots dos s'havien de separar, i ho va fer a través de la televisió.

La veritat és que la Rosa sorprenia fa unes setmanes quan des del programa Déjate querer li proposaven una trobada amb el que va ser el seu marit. Un cara a cara després de molts anys gairebé sense contactar amb el pare dels seus fills.

Rosa Benito assisteix per sorpresa a la revelació del seu exmarit

Per molts va ser un «paripé» per un grapat d'euros. Però el programa de Toñi Moreno no va reflectir res més que l'afecte que encara es tenien tots dos, malgrat haver estat sense parlar molt de temps. Ara, l'ex de Benito és notícia després que aquest hagi decidit explicar la història de la seva vida igual que ha fet la neboda.

Amador era conscient que el testimoni demolidor de la seva neboda contra la totalitat de la família mediàtica havia d'obtenir alguna resposta. I, dit i fet, ja que el pare de Chayo Mohedano no s'ha quedat callat i ha decidit passar a l'acció.

Muntatge fotos de Rosa Benito i Amador Mohedano
Rosa Benito i Amador Mohedano encara es tenen estima | Trendings

L'andalús ha estat molt criticat per Rocío Carrasco en la seva última docusèrie. Així, aquest ha començat a gravar una sèrie de xerrades que seran emeses a través del canal de YouTube JuanjoVlog . Parlem d'un conegut youtuber afí a la família mediàtica de Rocío Jurado.

MI HERMANA DEL ALMA, el documental de Amador Mohedano y JuanjoVlog

El cert és que el primer capítol d'aquesta inesperada sèrie d'Amador ja ha sortit a la llum fa unes hores. I la veritat és que ha revelat l'últim desig en vida que ha agafat per sorpresa Rosa Benito.

Amador ho explica tot sobre la seva difunta germana

A banda d'ensenyar-li tots els records de Rocío Jurado, li explicava a Juanjo el gran desig que vol que es compleixi quan es mori. Les polèmiques entre la família de Rosa són conegudes per tothom. I la tertuliana és coneixedora del «mal rotllo» que hi ha entre el seu exmarit i la neboda.

Les últimes notícies que esquitxen tots dos van tenir a veure amb el famós museu de Rocío Jurado. El mes de juliol passat, la filla de 'la más grande' veia complert el seu desig més gran en inaugurar el museu de l'artista nascuda a Chipiona.

Un esdeveniment que va ser molt comentat per la gran absència de part de la seva família amb què no es parla des de fa anys. Això sí, Amador Mohedano, que havia renegat de visitar el museu, va fer un gir de 180 graus. Contra tot pronòstic, visitava el Centro de Interpretación Rocío Jurado el 19 de juliol passat acompanyat pel citat youtuber.

Amador Mohedano
Amador Mohedano té un desig que espera complir quan mori | Europa Press

L'últim desig en vida de l'home que va enamorar Rosa Benito

Durant la xerrada que va mantenir amb ell, Amador va ser molt sincer a l'hora de parlar del seu darrer desig en vida.

«Vull enterrar-me al mausoleu de la meva germana, si em deixen. És la meva il·lusió, si ve algú més que sigui de sang», li deixava anar al youtuber.

Imatge d'Amador i Gloria Mohedano.
Amador Mohedano deixa sense paraules la seva família en confessar el seu últim desig | Europa Press

D'aquesta petició només en tenien constància Rosa Benito i la seva germana Gloria Mohedano. El cas és que ara, Amador, ho ha confessat de manera pública després d'obrir-li les portes de casa seva a l'esmentat entrevistador.