Rosa Benito plorant

Rosa Benito ensenya el seu fill petit per primera vegada i tothom es fixa en el mateix

Rosa Benito ha publicat a xarxes socials una emotiva foto amb el seu fill

Rosa Benito fa setmanes que està col·locada al focus de la polèmica després de la guerra oberta que manté amb Rocío Carrasco. Les darreres paraules de la filla de Rocío Jurado van ser que estava disposada a emprendre accions legals contra Benito. Tot i això, la col·laboradora de televisió va demostrar no estar espantada en absolut.

Ara, Rosa ha sorprès tothom a través de les seves xarxes socials amb una fotografia al costat del seu fill petit, Amador, de 24 anys, i molts usuaris hi ha coincidit en la mateixa cosa.

Rosa Benito publica una fotografia amb el seu fill Amador

És clar que amb tot l'enrenou mediàtic Rosa Benito s'ha refugiat a la família, i és que Rosa és tota una mare coratge. Encara roman a l'imaginari col·lectiu aquella icònica frase de la guanyadora de Supervivientes 2011, on exclamava un contundent «T'arrossego!», en ple directe.

D'aquesta manera, va donar a entendre que per a ella la seva família és la primera cosa. Altres vegades hem pogut veure com ha defensat amb dents i ungles la seva filla Chayo Mohedano quan la cantant ha estat objecte de mofes a la televisió, i Rosa no va dubtar a defensar-la.

Primer pla de Rosa Benito somrient
Rosa Benito mostra el seu fill i sorprèn tothom | Instagram

La col·laboradora també és molt activa a xarxes socials, sobretot a Instagram. Fa només uns dies publicava una fotografia mai vista abans. A la instantània apareixia ella en actitud molt afectuosa amb el seu fill Amador. I, encara que Rosa sempre ha volgut preservar la intimitat dels seus fills, aquesta vegada sembla haver cedit.

La fotografia és molt emotiva, però el més sorprenent és que molts usuaris s'hi han fixat en el mateix. La publicació s'omple de missatges, fins al punt que la mateixa Rosa ha hagut de desactivar els comentaris.

Molts usuaris remarcaven la gran semblança física d'Amador amb el seu pare, i és que no n'hi ha per menys. Rosa escrivia un «aquí moro» com a peu de foto, expressant així el gran amor que té al seu fill, perquè, tot i que Amador ja té 24 anys, és el millor de la família. El clan és força extens, per una banda Rosario i Fernando, de 42 anys, Salva, de 39 i Amador, 24 anys.

Rosario va ser l'única dels germans que va decidir prendre el camí de la vida mediàtica, i la veritat és que ha hagut de suportar de tot. Chayo sempre ha intentat buscar-se un lloc en la música, malgrat les ferotges crítiques i fins i tot ha hagut de suportar linxament públic. Tot i això, la resta de germans han optat per allunyar-se per complet dels mitjans de comunicació.

Rosa Benito, molt calmada tot i estar al centre de la polèmica

Les últimes emissions d'En el nombre de Rocío han tingut Rosa Benito a l'ull de l'huracà, però la col·laboradora no s'ha quedat callada. Rosa no dubta a utilitzar les xarxes socials per posicionar-se i mostrar la seva opinió, sobretot quan es parla d'ella.

Rosa Benito i Rocío Carrasco
Rosa Benito no té por dels moviments de Rocío Carrasco | LND

Amb tota la polèmica de les factures que havia cobrat, Rosa asseverava a Twitter que això no havia estat així. Però això va ser una cosa que Rociíto no pensa tolerar, i va anunciar que emprendria mesures legals contra ella per acusar-la de falsificar documents.

Fa uns dies, Lecturas posava en portada Rosa Benito, assegurant que estava al límit davant dels nous moviments de Carrasco. No obstant això, una vegada més, Rosa va desmentir-ho a través d'Instagram; la col·laboradora assegurava que estava molt tranquil·la i que no tenia por de res.