Fotomuntatge de Rocío Carrasco i Rosa Benito

Rosa Benito parla de la presó per fer mal a Rocío Carrasco

Rosa Benito torna a fer parlar

Rosa Benito sembla que cada cop és més a prop de la família Ortega Cano. Només cal veure que va estar a la inauguració de la sala dedicada al torero i ara ho ha estat a la festa d'aniversari de Gloria Camila. Festa que ha estat envoltada per la polèmica.

L'exdona d'Amador va anar a la cita amb la seva filla i el que aquesta ha fet després a les xarxes ha provocat un enorme estupor. Rosa ha vist que li han plogut tantes crítiques que ha sortit en defensa amb un tuit on parla de presó i amb què torna a atacar la seva neboda, Rocío Carrasco.

Rosa Benito publica un tuit molt feridor

L'excol·laboradora de 'Sálvame' sap que s'ha vist entelada la festa d'aniversari de Gloria Camila. El motiu és que no ha deixat ningú indiferent que ella i la seva filla es fessin fotos i vídeos amb el fill de Rocío, David Flores. Imatges que Rosario no va dubtar a pujar a les xarxes socials.

Rosa ha vist que els seguidors de Carrasco s'han pres molt malament les publicacions. Així, la marea fúcsia ha emès un comunicat a Twitter on demana que no es vegin ni comparteixin les esmentades fotografies i vídeos, ja que considera que «són una part de la violència normalitzada cap a Rocío».

Muntatge de Chayo Mohedano i la història d'Instagram que va pujar amb David Flores i Rosa Benito
Rosa Benito veu com les critiquen per les imatges que va compartir la seva filla, Chayo Mohedano | INSTAGRAM (@ROSARIOMOHEDANO)

Benito ha pogut comprovar que la seva filla no s'ha quedat callada davant del que ha passat. Chayo ha posat de manifest que no hi ha hagut cap mena de violència. És més, ha carregat contra els defensors de la seva cosina: «a vosaltres sí que us haurien de tancar de per vida i que ningú us donés amor».

Rosa és conscient que la resposta de la jove Mohedano ha avivat més la polèmica. A les xarxes s'està vivint una 'batalla campal' entre els que defensen Chayo i entre els que protegeixen Rocío. I entre les persones d'aquest darrer grup n'hi ha una que ha enviat un missatge molt dur contra la filla de Benito.

En concret, la usuària Cendra Boreal ha escrit: «Violència vicària, 'La Chillo' ha d'anar a la presó». Comentari davant el qual l'ex d'Amador Mohedano ha reaccionat al·ludint una vegada més a la relació nul·la de la seva neboda amb els seus fills. Ha contestat: «Presó hauria de tenir una mare que abandona els seus fills».

Rosa Benito es torna a posar a l'ull de l'huracà

L'excol·laboradora de 'Sálvame' ha pogut comprovar que el seu tuit ha provocat una nova allau de missatges crítics. Són moltíssims els comentaris que ha rebut en contra seva, com: «Rosa Benito és una de les pitjors persones, recaragolades, mentideres i tèrboles que ha sortit a la televisió. Els seus actes i paraules ho confirmen una vegada i una altra. Encara sort que cada vegada enganya menys gent».

En aquesta mateixa línia se'n troben altres: «Aquesta dona ha perdut el nord» i «Presó hauria de tenir un fill que maltracta la seva mare». Sense obviar tampoc: «Que dolent és estar rebentada i viure amb un odi malaltís. Ho estan demostrant Rosa i la seva filla Chayo, escupen verí de veure Rocío feliç i gaudint».

Això sí, no podem oblidar que també Benito té qui li dona suport. Exemples són comentaris com «Té tota la raó», «Olé per tu» i «Quanta veritat en les seves paraules».

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!