Primer pla de Rosa Benito somrient en un acte de Termix

Rosa Benito parla del retrobament i explica tota la veritat

Rosa Benito revela l'esdeveniment que podria canviar-ho tot

Rosa Benito s'ha convertit, sense ella poder-s'ho imaginar, en companya de cadena de la seva neboda Rocío. Un esdeveniment que l'ex d'Amador mai no s'hauria imaginat i que podria provocar alguna situació incòmoda. Rosa ha estat protagonista més d'una vegada a la vida de la filla de 'La más grande' i no sempre amb bones intencions.

Des que es va emetre per primera vegada el documental, la col·laboradora de Ya es mediodía ha demostrat públicament la seva opinió sobre això. Va ser molt crítica amb ella i va arribar a desmentir certes vivències personals de Rocío. Ara, sabent que Rocío es passeja amb llibertat pels passadissos de Telecinco, la seva tia ha parlat sobre una possible trobada amb ella.

Rosa Benito parla sobre la trobada amb la seva neboda

Rosa Benito «és com un penell». Amb aquest qualificatiu Rocío va descriure a la perfecció la manera de ser de la seva tia durant aquests últims anys. Tot i que sempre ha intentat no carregar contra ella, l'ex d'Amador no sempre ha estat tan compassiva amb la filla de la de Chipiona.

Va qüestionar des d'un primer moment el seu testimoni a Contar la verdad para seguir viva i mai no va empatitzar amb ella. Ara, amb la segona part del docudrama on Rocío ha revelat la realitat dels Mohedano, Rosa ha tret les urpes.

Primer pla de Rosa Benito enfadada.
Rosa Benito explica com reaccionaria si es trobés amb Rocío a Telecinco. | Mediaset
 

En un moviment inesperat es reconciliava amb el seu exmarit públicament, i molts ho van qualificar d'estratègia. Una unió per defensar-se mútuament de les paraules de la filla de Pedro Carrasco.

La situació entre la col·laboradora de Ya es mediodía i Rocío no pot ser més tensa. Tant que la que va ser perruquera de la Jurado té clar què passarà si coincideix amb ella pels passadissos de Telecinco. Una possibilitat que es podria donar ara que ha fitxat per La Fábrica de la Tele.

Fotomuntatge de Rosa Benito i Rocío Carrasco
Rosa Benito confessa que saludaria sense cap mena de problema Rocío. | CatalunyaDiari
 

«Jo sempre he dit que si ens creuem, ens saludarem i ja està», confessava l'ex d'Amador. «És clar que sí, per què no?», es preguntava al Fresh. El que sembla oblidar la tertuliana és que, potser, la seva neboda no opina el mateix.

Més encara després dels últims moviments de Rosa, tot just quan s'estava inaugurant el Museu de Rocío Jurado.

▶️ Supervivientes ya no puede tapar más la enfermedad de Anabel Pantoja

Rosa Benito s'oblida de l'últim atac a Rocío

Segons va confessar Rosa Benito, estaria més que disposada a saludar Rocío si arribessin a veure's pels passadissos de Mediaset. «Per què no?», afegia davant la sorpresa que aquesta afirmació pot provocar.

Doncs bàsicament, perquè la col·laboradora no és que hagi estat una de les grans defensores de Rocío. No li van commoure les llàgrimes ni el terror del seu testimoni quan va confessar el malson que va viure amb Antonio David.

Primer pla de Rosa Benito somrient
Rosa Benito mai ha empatitzat amb el testimoni de la seva neboda. | Instagram

 

Tan poc va empatitzar amb ella que quan es va assabentar del seu intent de suïcidi, en lloc de donar-li suport, va recordar el seu propi succés. D'aquesta manera, desviava l'atenció de Rocío per dirigir-la directament cap a la seva persona, volent ser una vegada més la protagonista.

Per a molts, Rosa vol ser la núvia al casament, la nena al bateig i la morta a l'enterrament. Un afany de protagonisme que la va portar a intentar boicotejar l'obertura del museu en homenatge a la seva cunyada.

Rocío Carrasco
Rosa Benito va intentar boicotejar l'obertura del museu carregant contra la filla de la de Chipiona. | GTRES
 

Per si no n'hi hagués prou, també va carregar contra la seva neboda tornant a qüestionar el seu paper com a mare. «Una mare entén, perdona, oblida, pateix, plora i et defensa, però sobretot t'estima més que a ella mateixa», va publicar. Un cop molt baix, on més mal pot fer a Rocío, i és el fet que es posi en dubte l'amor que sent pels seus fills.

De moment l'esperada trobada no s'ha produït, però potser un dia d'aquests tia i neboda es vegin per fi les cares.