Primer pla de Rosa Benito trista amb ulls plorosos en 'Ya es mediodía' de Telecinco

Rosa Benito reapareix i assenyala Jorge Javier Vázquez enmig de la seva malaltia

Rosa Benito ha trencat el silenci i deixa clara la seva opinió

Rosa Benito va ser una de les que va declinar anar a 'Sálvame' amb motiu del darrer programa. La col·laboradora es va negar en rotund, tot i haver estat una de les tertulianes que més moments va regalar a l'audiència. Així, la seva negativa no va agradar gens als qui van ser els seus companys que no van trigar a criticar la seva decisió.

Després d'això, Rosa Benito es llançava a les xarxes socials per deixar clara la seva opinió sobre aquest tema. I, en concret, ho feia carregant contra el programa i assenyalant Jorge Javier, que actualment es troba de baixa.

Rosa Benito carrega contra 'Sálvame' i Jorge Javier Vázquez

Rosa Benito va ser durant anys una de les col·laboradores imprescindibles de 'Sálvame'. Tant que fins i tot va fer perillar el títol de 'Princesa del poble' a la mateixa Belén Esteban. I és que en el record de tots hi ha la polèmica que va generar amb el seu divorci d'Amador i com va aprofitar l'estrebada per generar interès.

A l'espai vespertí va airejar tots els seus problemes tant personals com econòmics i va donar més d'un titular. Un passat del qual ara sembla que renega després de la seva sortida del programa i del seu posterior acomiadament de Telecinco.

Colaboradors de Sálvame
Rosa Benito es va negar a anar a l'últim programa de 'Sálvame' | Mediaset

Així les coses, Benito va declinar la invitació de la productora d'estar present a l'últim programa i la seva actitud va ser criticada a les xarxes. Molts censuren que donés l'esquena a l'espai vespertí quan hauria d'estar agraïda per com, gràcies a ell, va guanyar molts diners.

Els fans del format la qualifiquen de «desagraïda» i li recorden com 'Sálvame' la va ajudar a «tenir la nevera de la família plena». Cosa que Rosa Benito no ha trigat a contestar.

«La nevera me l'omplia jo treballant, com tots, els que es van fer milionaris són els amos de la productora, amb mi i amb altres», va respondre. Unes paraules dirigides directament a La Fábrica de la Tele.

Captura de pantalla d'un tuit de Rosa Benito
Rosa Benito ha respost a les crítiques per negar-se anar a 'Sálvame' | Twitter, @RBenitoOficial

Com a remat final, Rosa Benito també s'ha acordat de Jorge Javier, llançant-li un dard inesperat. «No sabia que era tan important després de set anys que estic fora, segueixen recordant-me, veig que els pesos pesants no han aparegut», sentenciava. 

Una referència evident a l'absència de Jorge qui es troba de baixa per cuidar la seva salut mental. Un fet que Rosa Benito coneixia a la perfecció, però que no ha dubtat a qüestionar amb ironia atès que es tractava d'un dia especial per a 'Sálvame'.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Rosa Benito i la seva sonada absència

Rosa va ser al costat de Raquel Bollo i María José Ruiz qui es va negar a presenciar l'acte final de 'Sálvame'. Un redactor s'hi va posar en contacte rebent rotundes negatives a tornar a trepitjar el plató.

«Ara mateix no et puc atendre», va ser la resposta que l'ex d'Amador va donar al redactor que li va trucar per telèfon. Una negativa clara a participar del final del programa i tornar a retrobar-se amb els que van ser els seus companys.

Rosa Benito asseguda en un plató de Telecinco amb rostre seriós
Rosa Benito qüestiona que Jorge no estigués a la final del programa | Mediaset

De fet, hi ha qui assegura que l'alegria de Benito davant del final del programa és un fet. Cosa que no sona desgavellada si tenim en compte com va acabar la relació entre ells.

«No us oblideu que les neveres us les heu omplert gràcies a 'Sálvame', i si dieu, 'quina alegria que s'acabi!, doncs que us donin!». Aquesta va ser la reacció que Kiko Hernández va tenir davant de la negativa d'algunes col·laboradores de tornar.

Rosa Benito va decidir fa temps oblidar-se d'aquesta etapa de la seva vida, però la veritat és que ha fet servir les xarxes per carregar contra tots. La Fábrica de la Tele va ser el seu principal objectiu, sobretot pel mal que la mateixa Rosa assegura que li van fer a la seva filla, Chayo Mohedano. Ara tot això ha acabat amb la cancel·lació de 'Sálvame' i ara la vida de l'ex d'Amador té un problema menys.