Rosa López en un 'photocall amb el fons rosa

Rosa López aconsegueix que els seus amics hi prenguin partida i ho deixa clar

La cantant Rosa López es retroba amb una antiga companya que li dona suport

Ara que han passat uns dies des que se sap que Chenoa no considera Rosa López com una amiga, la cantant s'ha pronunciat davant de les càmeres. Ha trencat el silenci i ha donat la seva opinió sense pèls a la llengua.

Va ser el cap de setmana passat a l'aniversari d'una de les exconcursants de la primera edició d'Operación Triunfo, on Chenoa va deixar anar la bomba sobre Rosa. La cantant va deixar ben clar que Rosa López no és la seva amiga i que només és la seva companya.

Aquestes declaracions, com és normal, no li han fet gens de gràcia a la guanyadora del talent show. Tot i que, això sí, en la seva línia com sempre, aquesta vegada Rosa López no s'ha quedat callada ni de bon tros.

Primer pla de Rosa López plorant.
Rosa López no s'esperava les paraules de qui creia que era la seva amiga. | Atresmedia
 

Rosa López parla després de les crítiques

A Rosa se la coneix per ser una persona pacífica, algú que defuig dels escàndols i que evita l'enrenou davant les càmeres. Però la cosa es torça quan ella no és qui crea la polèmica, sinó que el drama és qui busca la cantant. Una cosa que últimament l'ha deixat una mica pensativa sobre qui accepta en el seu cercle d'amistats.

I això és precisament el que ha passat aquests dies. Des que Chenoa es va pronunciar dient «Rosa López no és la meva amiga, som companyes», la cantant ha jugat les seves cartes. No s'ha quedat callada i ha dit tot allò que pensa sobre això.

Així, un missatge en directe des del programa de Fiesta a Telecinco deixava ben clar qui és Rosa López. «Estic feliç i visc feliç perquè ni faig mal ni me'l fan; la vida és molt curta i hem de ser feliços. La meva filosofia de vida és donar la canya i ensenyar a pescar».

Amb aquestes paraules deixava clar quina mena de persona és i, per descomptat, que no li ha agradat gens allò que han dit sobre ella.

Foto de Rosa López somrient.
Rosa López, tot i la mala notícia, no perd el somriure i gaudeix del seu millor moment personal. | Europa Press
 

L'amistat de Rosa López i Chenoa

La seva carrera professional a la televisió va començar de la mà d'OT, totes dues van sortir del programa alhora i totes dues van mantenir una gran relació. Però sembla que això ja no perdura en el temps, sobretot des que Rosa López no va ser convidada al casament de l'argentina.

Fa 20 anys, va ser Rosa López qui es va coronar com la guanyadora del concurs, tot i que Chenoa va arribar a la final amb un quart lloc. Però això no hi té res a veure, perquè tot el drama comença quan al casament de la mallorquina es va notar la seva absència.

Quan va anunciar el casament al seu dia, la sorpresa no només va ser per a Rosa López, sinó que els seus seguidors es van quedar sense paraules. No hi va haver ni rastre de la cantant, que, així i tot, va parlar sobre l'enllaç matrimonial de qui llavors era la seva amiga.

«Estava preciosa, me l'estimo moltíssim i jo, amb veure-la feliç, sigui a prop o lluny, ja està. Som amigues». Aquestes van ser les paraules que Rosa López va dir quan li van preguntar sobre l'enllaç, on encara es pot percebre una bonica relació.

Ara tot ha canviat, però no per culpa de la de Granada, que de debò apreciava la seva amistat. La veritat és que ha estat Chenoa qui ha decidit posar punt final a una amistat de feia anys. No sabem si se'n penedirà, però el que és segur és que haurà de lluitar per l'amistat de Rosa López.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp