La cantante Rosa López posando en un photocall

Rosa López la lia a la tele amb la confessió més pujada de to sobre la seva exparella

Rosa López ha encès el plató de 'Family Feud' amb la seva resposta contundent

Rosa López va ser la gran protagonista del segon lliurament de Family Feud, la nova aposta per les nits de divendres a Antena 3. Parlem d'un espai ple de ritme, que es va emetre divendres passat, 6 d'agost. Al programa, l'exconcursant d'Operación Triunfo es va convertir en viral després de fer un comentari íntim sobre la seva exparella.

Family Feud va enfrontar l'equip d'OT amb el d'Eurovisió. Finalment, el grup de representants d'Espanya va ser qui va guanyar la nit. Tot i això, Rosa López, David Bustamante, Gisela, Manu Tenorio i Natalia també van donar algunes de les respostes més originals. 

La prova anomenada La ronda doble va posar les coses molt complicades a tots els concursants d'aquest nou espai d'Atresmedia, presentat per Nuria Roca. En aquesta prova, els cantants havien de donar possibles respostes a una pregunta en qüestió: "Quines coses feia la teva ex que no fa la teva actual parella?".

La resposta de Rosa López que va encendre el plató de 'Family Feud'

Soraya Arnelas es va equivocar en donar la seva resposta, que segons sembla no estava entre les contestacions més freqüents. Així, el torn va passar de manera directa a la capitana de l'equip del talent show de TVE, que no podia ser ningú més que Rosa López.

La flamant guanyadora d'OT 1 no va tenir cap mena d'inconvenient per contestar i tenia clar que era el sexe. Sí que és cert que va matisar la seva resposta.

"Quan és el primer amor, tot és molt més passional i hi ha més sexe", va dir. "Tu dius que el teu ex ...?", Va preguntar la presentadora de el programa. "No, no ho dic! Estic molt contenta", va assegurar la cantant natural de Granada.

Al seu torn, David Bustamante va ser ràpid per intentar salvar la seva amiga Rosa, encara que no sembla que ho aconseguís: "A mi no em miris, això ho has dit tu. El seu ex era guia turístic de Cuenca, llavors jo crec que la cosa va una mica per aquí", va respondre el cantant.

"És clar, si és que els primers amors... Hi ha més passió, després ja tot és una mica més calmat", va insistir la guanyadora de la primera edició d'OT.

La presentadora valenciana va oferir a Rosa l'última opció de marcar "fer l'amor" com a resposta vàlida a la pregunta. "Sí, sí, el sexe, però en el meu cas, no, eh?", va afirmar l'artista. Va quedar clar que no només l'andalusa opina així, ja que Núria Roca va donar l'opció per correcta.

Rosa López llança al mercat 'Parlem d'amor'

Per canviar de tema, la cantant andalusa acaba de llançar el single Parlem d'amor, el seu nou tema. Aquesta cançó parla sobre els amors negatius que no saben què és estimar i valorar a la parella. Per celebrar el llançament, Rosa López ha creat un ball original a les seves xarxes socials.

Així, ensenya pas a pas com ballar al ritme del seu nou tema. Així mateix, la cantant d'Europe's living a celebration també compartirà a xarxes els vídeos etiquetats amb el hashtag #hablemosdeamorchallenge.

Parlem d'amor va sortir a la llum fa sis dies i ja és la cançó més escoltada a les plataformes digitals. La mateixa Rosa va ser qui va compartir la bona notícia al seu Instagram per agrair l'acollida que ha tingut.

"Hola, família! Aquest cap de setmana hem estat número 1 a les plataformes digitals. Gràcies per tot l'amor!", va publicar a les seves xarxes. Rosa ha volgut mostrar la seva gratitud cap als seus fans en aquests 20 anys de carrera i on sempre l'han acompanyat.